2 tablete cu adevarat accesibile

Piata tabletelor este intr-o continua ascensiune iar numarul produselor vandute in ultimul an ne duce cu gandul chiar la o disparitie a segmentului dedicat desktop-urilor. Nu ne vom lega absolut deloc de desktop-uri sau laptopuri ci vom incerca sa va oferim doua tablete la preturi cu adevarat accesibile. Stim ca va doriti o tableta, stim ca intotdeauna cautati sa fiti intreprinzatori si va axati doar pe produsele care ofera un raport calitate/pret adecvat iar noi nu am facut nimic altceva decat sa facem un scurt research in magazinele de specialitate si sa extragem acele tablete care s-ar incadra in cerintele voastre.

1. Serioux FasTAB S716

Serioux este un producator mai putin cunoscut de utilizatori insa am observat o crestere mai mult decat vizibila a cifrei de afaceri in ultimii doi ani, drept dovada ca am ales unul dintre produsele sale accesibile. Tableta Serioux FasTAB S716 nu este tocmai un high-end insa se bucura de o configuratie destul de stabila. Dispune de un procesor Cortex A8 tactat la 1.2 GHz, memoria RAM este de 512 MB, display-ul de 7 inci permite o utilizare in regim multi-touch 5 puncte in timp ce spatiul de stocare este de 4 GB. Cu un sistem de operare Android si cu o baterie care va permite o autonomie destul de ridicata, Serioux FasTAB S716 se regaseste pe rafturile din magazine la un pret de doar 279 de lei.

2. E-Boda Essential 300

Producatorul roman este pe o panta ascendenta iar acest lucru ne bucura foarte mult, piata IT din Romania fiind tot mai bine cotata la nivel international. E-Boda a lansat mai multe modele in acest an insa atentia noastra s-a indreptat catre Essential 300, o tableta ieftina care a fost configurata destul de selectiv. Procesorul ales este un Cortex A9 de 1 GHz, memoria RAM este de 512 MB, display-ul este un LCD LED de 7 inci cu o rezolutie maxima de 800 x 400px in timp ce spatiul de stocare este de 4 GB, utilizatorii avand posibilitatea sa-l mareasca in baza unui card microSD. Desi a fost lansata de ceva timp, E-Boda Essential 300 se bucura de un sistem de operare Android 4.1, utilizatorii putand sa il upgradeze chiar si la o versiune mai recenta. Pretul de 299 de lei pare a fi unul mai mult decat accesibil pentru performantele acestui produs.

Va doriti o tableta la preturi chiar mai mici decat cele enuntate anterior? Accesati oferta disponibila pe site-urile de anunturi online, veti regasi produse de mare calitate la preturi mult mai mici decat in magazinele de specialitate.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.