2015 – anul potrivit pentru investitii imobiliare in Bucuresti

Daca vrei sa iti cumperi un apartament in Bucuresti este bine sa stii ca ai de unde alege. In acest moment ai acces la o diversitate de oferte imobiliare si, in plus, ai toate sansele sa gasesti acel apartament de vanzare care sa se potriveasca perfect gusturilor si bugetului tau. In functie de zona pe care o preferi si, bineinteles, de facilitatile unui spatiu de locuit pe care le urmaresti preturile variaza.

Ofertele imobiliare din Bucuresti te surprind cu preturi diferite de la zona la zona. Daca in sectorul 1, considerat cea mai scumpa zona a capitalei din punctul de vedere al pietii imobiliare, pretul mediu al unei garsoniere se invarte in jurul sumei de 70.000 de euro, in sectorul 6, cotat ca fiind cel mai ieftin, un astfel de spatiu de locuit costa cu 50% mai putin.

Cine are un buget mediu ar trebui sa se orienteze asupra sectoarelor 2, 3, 4, in care ofertele imobiliare sunt accesibile atat pentru cei cu pretentii, cat si pentru cei care cauta un spatiu de locuit mai modest.

Apartamentele de vanzare din Bucuresti sunt ideale atat pentru cei care prefera o locuinta noua, intr-un cartier bine cotat, cat si pentru cei care cauta un apartament de vanzare mai vechi. In functiile de planurile de investitii pentru viitor, iti poti alege o locuinta utilata si mobilata sau una pe care sa o renovezi si sa o amenajezi dupa propria viziune. Depinde numai de tine sa gasesti acele oferte imobiliare care sa te multumeasca.

Pentru a-ti facilita gasirea celei mai complete oferte imobiliare sau a apartamentului perfect iti recomandam sa consulti anunturile de pe site-ul chilipirim.ro, sectiunea Imobiliare. Acolo proprietarii si agentiile imobiliare din Bucuresti isi posteaza periodic ofertele.

Vestea buna este ca, in perioada urmatoare, piata de imobiliare Bucuresti va oferi doritorilor un numar mare de oferte din care sa poata aleaga. Numarul de apartamente de vanzare Bucuresti este in continua crestere de la o luna la alta. Aceasta dezvoltare transforma anul 2015 intr-o perioada benefica pentru a deveni proprietar.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.