Alege-ti un costum de mire perfect !

burlacul-articol-colorPentru multi barbati, nu exista foarte multe momente in viata in care trebuie sa poarte haine de o calitate ireprosabila. De regula, la evenimentele normale, un simplu costum ales cu bun gust este suficient. Exista insa si evenimente in care costumul trebuie sa fie unul impecabil. Unul dintre aceste evenimente este, fara doar si poate, nunta. O singura data te insori si atunci cand o faci trebuie sa o faci intr-un stil mare. Trebuie sa alegi un costum de mire de buna calitate, realizat de o casa de moda cunoscuta si trebuie sa te asiguri ca totul este perfect. Spre norocul tau, misiunea de a alege un costum este mult mai simpla decat cea de a alege o rochie de mireasa. Este suficient sa arunci o privire peste costume mire Filip Cezar si cu siguranta vei gasi ceva ce te atrage.
Exista cateva reguli care iti vor garanta ca vei alege un costum de mire excelent:
  • Fa-ti costumul la comanda. Un costum de mire trebuie sa fie facut intotdeauna la comanda. Motivatia este simpla: un astfel de costum ti se va potrivi la perfectie si iti va oferi toata eleganta de care ai nevoie;
  • Alege un croitor bun. Poti alege un croitor pe care il cunosti si in care ai incredere maxima, sau poti alege o casa de moda, precum http://www.filipcezar.com/ro/, care iti ofera o multime de garantii asupra faptului ca vei purta un costum de cea mai buna calitate.
  • Nu tine cont de pret. Este adevarat, nu trebuie sa cheltuiesti pe un costum intregul buget pentru nunta ( Este rochia de mireasa, care va consuma acel buget). Nu trebuie insa nici sa te zgarcesti si sa alegi cel mai ieftin costum pe care il gasesti. Nu uita ca vei purta o singura data in viata costum de mire, iar acea data trebuie sa fii impecabila.
  • Tine cont de detaliile ce tin de tinuta. Indiferent cata calitate se gaseste in costum, daca nu il porti asa cum trebuie, acesta nu va lasa o impresie buna.Asigura-te ca ai accesorii de cea mai buna calitate, precum butoni, cravata sau papion, incearca sa respecti dimensiunile recomandate de expertii in domeniu si ai intotdeauna o atitudine relaxata. Nu neglija pantofii, deoarece chiar daca au o dimensiune ceva mai mica, acestia sunt extrem de importanti.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.