3 motive pentru care trebuie sa folosesti un site de anunturi gratuite!

Segmentul de marketing online se refera la modalitati eficiente de promovare a unui site sau a unei afaceri, specialistii optand pentru diverse tehnici cu o eficienta sporita in functie de nisa, perioada in care sunt aplicate sau chiar agresivitatea adoptata.

Cunoscand cele mai eficiente metode de promovare online la ora actuala, in mod cert trebuie sa stim faptul ca una dintre ele este reprezentata de adaugarea unor anunturi gratuite pe site-urile de specialitate. Un site de anunturi gratuite este un portal care insumeaza anunturi adaugate de utilizatori in diverse domenii de activitate, de la anunturi imobiliare, anunturi auto si pana la anunturile din categorii mai putin populare la nivel online: agricultura, constructii sau diverse servicii.

Adaugarea de anunturi gratuite pe site-urile dedicate implica redactarea unui text descriptiv privind oferta, produsele sau serviciile oferite, pigmentarea unui titlu care sa ofere o informatie stabila in pivinta continutului, selectarea unor cuvinte cheie pentru o gasire rapida a anuntului precum si selectarea categoriei de activitate.

Multi dintre voi insa va intrebati care ar fi motivele pentru care un proprietar de site sau prestator de astfel de servicii alege ca metoda de promovare adaugarea anunturilor gratuite. In acest sens, va oferim doar cateva dintre avantajele adaugarii unui anunt gratuit pe un site de specialitate.

1. Posibilitate rapida de vanzare a unui produs/serviciu

Daca va numarati printre cei care vand un produs sau presteaza un serviciu, adaugand un anunt gratuit pe site-urile de specialitate reusiti sa cresteti considerabil sansele privind indeplinirea acestui obiectiv, si anume de a vinde sau de a presta un serviciu catre clienti. Aveti posibilitatea sa descrieti succint sau pe larg natura produsului sau a serviciului, sa va adresati doar unui public interesat de domeniul vostru de activitate si sa va expuneti toate informatiile premergatoare unei colaborari fructuoase.

2. Vizibilitate sporita

Aveti de facut un anunt sau pur si simplu doriti sa va promovati un produs sau serviciu? Postati anunturi gratuite pe diverse site-uri de nisa si obtineti in mod gratuit o vizibilitate sporita. Specialistii adauga anunturi gratuite atat din motive economice cat si din motive care tin de performanta, asta pentru ca majoritatea site-urilor de anunturi dispun de un trafic consistent, de vizitatori targetati interesati de o anumita nisa, de anumite produse sau de anumite servicii.

3. Efect SEO pozitiv

SEO nu reprezinta decat o latura din marea familie a SEM-ului, domeniul fundamental la nivel de promovare online. Chiar daca la prima vedere anunturile gratuite par a fi o categorie total diferita fata de tehnicile SEO adoptate de specialisti, se poate considera totusi ca adaugarea unui anunt pe un site dedicat aduce si un plus din punct de vedere al optimizarii. In acest sens, puteti sa va folositi de elemente de formatare a textului in care sa includeti o densitate buna a cuvintelor cheie, brand-ul vostru sau chiar link-uri cu atribut dofollow.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.