4 metode eficiente sa obtii rezultate pe site-uri de anunturi gratuite

In orice site de anunturi gratuite este sute si chiar sute de mii de anuturi postate de diversi utilizatori. Unele dintre ofertele acestora se vor suprapune cu ceea ce ai tu de oferit, de aceea trebuie sa acorzi o atentie suficient de importanta anuntului tau, astfel incat acesta sa isi gaseasca un cumparator intr-un timp scurt.

Exista mai multe metode prin care vei reusi sa obtii mai multe telefoane sau mailuri pentru anunturile tale, insa pentru a obtine acest lucru va fi nevoie sa schimbi ceva in felul in care postesti un anunt.

In primul rand, trebuie sa te asiguri ca anuntul pe care il postezi contine cantitatea necesara de informatii fara sa fie mult prea lung, inutil. Tocmai de aceea va trebui sa concentrezi in cateva fraze cele mai importante lucruri despre ceea ce ai de vanzare. Informatii cat mai specifice vor ajuta un eventual cumparator sa vada daca anuntul tau este sau nu ceea ce are nevoie.

In al doilea rand, asigura-te ca ai pus in titlul cuvintele cheie care denumesc ceea ce propune anuntul tau. Tipul de telefon pe care il vinzi, anul in care a fost fabricata masini pe care o vinzi, numarul de camere pe care le are apartamentul de inchiriat s.a.m.d. In felul acesta utilizatorii vor vedea dintr-o privire daca intra sau nu pe anuntul tau.

In al treilea rand, adauga imagini. Cu cat mai multe, cu atat mai bine. O medie de 4 imagini per anunt dovedesc a avea un numar mult mai mare de vizitori decat orice alt anunt. Este o metoda eficienta prin care sa demonstrezi ca anuntul este real.

In al patrulea rand, asigura-te ca reactualizezi anuntul ori de cate ori este nevoie. Daca ai postat un anunt intr-un site de anunturi gratuite, nu-l lasa acolo asteptand. Verifica-l periodic si eventual vezi ce mai poti schimba astfel incat sa poti obtine mai multe raspunsuri.

Iata deci care sunt cele mai importante patru metode prin care sa obtii mai multe raspunsuri anuntul tau. Daca mai stii si altele, nu ezita sa le impartasesti si cu noi.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.