5 Beneficii ale folosirii de porti automatizate (partea a doua)

Acuma doua saptamani am publicat pe portalul de articole Coment.ro un material referitor la avantajele implementarii de porti automatizate; am prezentat astfel in mare 5 dintre  aceste beneficii, insistand in mod special asupra a doua dintre ele si anume – cresterea securitatii pentru respectiva locuinta (sau proprietate) si imbunatatirea imaginii proprietatii. Astazi vom  continua cu inca trei: siguranta copiiilor (dar si a animalelor de casa detinute), intimitatea, cresterea valorii proprietatii.  Pentru o gama variata de dispozitive de acest tip, potrivite fie pentru porti batante fie pentru porti culisante, acceseaza oferta de kituri si sisteme de automatizare porti la magazinul Ordis.ro. Sa prezentam asadar cele trei atuuri mentionate si mai sus:

porti automatizate

 

  •  Valoarea proprietatii este deseori strans legata de imaginea acesteia, insa nu se rezuma doar la atat; lucrul acesta va face ca respectiva locuinta sa fie mai usor de vandut, tocmai pentru ca portile se deschid mai usor, arata mai bine, sunt mai sigure. Confortul joaca intotdeauna un rol major in aceasta ecuatie, pentru cei ce sunt in cautarea unei case.  Daca punem lucrurile in balanta ne putem da seama cu usurinta de rezultate: ce ai prefera? O casa cu o porti deteriorate, ruginite, sau chiar fara poarta, sau o casa cu o poarta bine intretinute, ce sa se deschida de la telecomanda? Iar aceasta diferenta poate fi valorificata printr-un pret mai mare.
  • Siguranta celor mici si a animalelor.  Ajuta-i pe copii sa raman in siguranta, atat fata de traficul stradal cat si fata de raufacatori – cu aceste solutii de automatizari porti, lucrul acesta nu mai e doar un ideal ci devine ceva realizabil. Atunci cand acestia se joaca in curte sau gradina stii ca ei nu vor alerga dupa minge in strada sau nu vor avea de-a face cu straini care se aventureaza in curtea proprie. In plus, astfel de porti batante sau culisante, actionate mecanic, vor pastra si animalele de companie in granitele proprietatii detinute. Lucru ce va fi apreciat de vecini, in egala masura. Nu in ultimul rand insa, acest lucru va pastra si cainii vagabonzi sau alte animale periculoase (chiar salbatice) departe de curtea detinuta.
  • Intimitate. Preferi sa nu ai de-a face cu oameni care iti vin la poarta si iti solicita fel de fel de ajutoare sau vor doar sa prezinte ori sa vanda ceva, intr-un mod deosebit de agasant si enervant? Opreste-i inca inainte de a ajunge la usa casei tale, prin instalarea unui asemenea  kit de automatizari porti; nu vei mai fi deranjat de la masa, ori de la alte activitati, in sanul familiei.  De asemenea, daca locuiesti intr-un cartier mai aglomerat (sau o strada mai circulata), cu un tip potrivit de gard, te vei putea bucura de zilele calduroase sau noptile racoroase, stand pe terasa sau in curte, fara a trebui sa te mai ingrijorezi de privirile curioase ale trecatorilor sau vecinilor. In plus, plasarea unui semn de „trecere oprita, proprietate privata” poate face ca nici autoritatile statului sa nu abuzeze de drepturile lor in incercarea de a intra in respectivul spatiu.

Daca aceste ultime doua articole, cu cele 5 puncte (cumulate) te-au convins de necesitatea instalarii unor astfel de porti automatizate pentru spatiile rezidentiale, apeleaza la specialistii Ordis. Vei gasi kiturile potrivite nevoilor tale – fie ca ai deja portile potrivite, fie ca doresti sa le schimbi – alege ca in acest an sa te bucuri de o siguranta si un confort sporit, prin aceste solutii!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.