5 Beneficii ale folosirii de porti automatizate

De ce ai avea nevoie de o poarta automatizata pentru a asigura accesul in interiorul proprietatii tale? Aceasta este una dintre intrebarile pe care un specialist in acest domeniu ti le poate adresa, tocmai pentru a afla cum te poate ajuta sa gasesti sistemul potrivit pentru tine. Mai mult de atat, o alta intrebare poate fi „care e kitul de automatizare porti ce mi se potriveste?” – in situatia in care deja ai astfel de porti deja instalate si functionale (dar in mod manual). Daca singurul raspuns la care te gandesti e „nu mai imi doresc ca soferii care sunt in trecere sa intoarca chiar in fata casei mele, intrandu-mi cu masina pe proprietate”, inseamna ca ti-au mai ramas anumite aspecte la care nu te-ai gandit. Vom prezenta asadar in randurile urmatoare cateva dintre avantajele de a avea si folosi astfel de dispozitive. La final, poti compara chiar tu astfel de kituri de automatizari porti, prin oferta Ordis !
Cateva dintre beneficiile utilizarii unor porti batante sau culisante automate:

  • securitate sporita
  • o valoare mai mare a proprietatii
  • siguranta pentru copii si animale de casa
  • intimitate
  • o imagine mai atractiva a locuintei si a proprietatii respective

Sa le prezentam pe scurt, in paragrafele urmatoare ale acestui material:

  •  Securitate

porti automatizate batantePortile automatizate sunt un prim nivel de siguranta, extrem de util. Daca intelegem ca majoritatea furturilor din locuinte sunt de fapt „infractiuni de oportunitate” ne vom da seama de importanta acestor masuri. Altfel spus, daca locuinta ta are porti securizate iar cea a vecinului nu, spre care crezi ca se va indrepta infractorul prima data? Daca raspunsul e „Nu inspre a mea”, ai deplina dreptate. Pana la urma, daca oamenii nu pot sa treaca de poarta, e foarte putin probabil sa ajunga sau sa treaca de usa de la intrare a casei. Mai mult decat atat, cu ajutorul unui sistem audio sau audio-video de comunicare (de tipul interfoanelor sau videointerfoanelor), plasta in interiorul casei si la poarta, poti sa decizi daca acorzi accesul cuiva, prin respectivul spatiu. Cu un astfel de videointerfon poti sa vezi daca ei sunt cu adevarat cine spun ca sunt.

  •  Imaginea proprietatii

O cale de acces pavata, finisata, la capatul careia se afla un set de porti automatizate batante (sau una culisanta) poate sa imbunatateasca in mod considerabil imaginea generala a respectivei locuinte (si proprietati). Cand ne gandim la solutiile de automatizari porti, ne putem gandi si la un design artistic al acestor elemente; ori putem sa realizam o intrare mareata, semeata, ce sa se impuna cu adevarat si sa se faca remarcata inca de la distanta.

Despre celelalte puncte, amintite mai sus, vom vorbi intr-unul din articolele viitoare, aici pe Coment.ro. Pentru a compara kiturile de automatizare porti ce se potrivesc locuintei tale, acceseaza oferta www.ordis.ro !

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.