5 criterii de alegere a directorului de articole pentru site-ul tau

Un site nou creat inseamna o investitie, chiar daca a fost creat gratis si e vorba doar de o investitie de timp, prin urmare e important sa ai grija cum il promovezi si de unde obtii backlink-uri. Publicarea de articole in directoare cu link-uri catre site este o metoda relativ simpla, frecvent utilizata si care da rezultate foarte bune daca este aplicata cum trebuie. E important sa scrii articole originale si relevante pentru domeniul tau de activitate si cuvintele cheie targetate si la fel de important este sa alegi directoarele c are trebuie.

Page rank

Este unul dintre cele mai importante aspect pe care trebuie sa le iei in considerare atunci cand alegi un director in care sa publici articole. Obtinerea de link-uri din directoare cu page rank ridicat imbunatateste valoarea noului tau website in motoarele de cautare. In acelasi timp, un director de calitate iti va aduce si trafic pe site.

Link-uri do follow

Desi se spune ca si link-urile no follow ajuta, cele mai cautate sunt directoarele care permit inserarea de link-uri do follow. Link-urile no follow nu permit robotilor motoarelor de cautare sa le urmeze, motiv pentru care link-urile do follow sunt la mare cautare si au un impact mai mare asupra site-ului tau.

Orientarea catre rezultate

Page rank-ul si linkurile do follow sunt doar criteriile de baza de care tii cont atunci cand vizezi obtinerea de backlink-uri. Trebuie sa mai tii cont de asemenea si de eforturile de promovare ale directorului de articole: activitatea in social media, traficul in director etc.

Timpul mediu de publicare

Un alt element de care trebuie sa tii cont este timpul de aprobare al articolului. De obicei dureaza aproximativ o saptamana sa fie aprobat un articol. Este indicat sa eviti directoarele la care aprobarea dureaza mai mult pentru ca daca articolul face parte dintr-o campanile de marketing pentru site-ul tau, s-ar putea sa fie publicat mult dupa finalizarea campaniei.

Evita de asemenea si directoarele cu publicare automata unde articolele nu sunt verificate de un administrator. Acest tip de directoare  se umple destul de repede de articole spam, cu continut de slaba calitate si numar ridicat de link-uri.

Directoare de nisa

Targetarea directoarelor de nisa care se potrivesc domeniului tau de activitate va creste calitatea rezultatelor obtinute prin publicarea articolelor. Desi sunt mai dificil de indentificat, sunt mai valoroase atat prin traficul adus cat si prin gradul de relevanta pentru articol si site-ul tau.

uCoz este un website builder unic, cu gazduire gratuita care ofera posibilitatea realizarii de website-uri de prezentare, bloguri, forum-uri si magazine online. uCoz-hosting va pune la dispozitie hosting cu uptime de 99.8%, trafic nelimitat, spatiu pe discul virtual de 400MB care creste constant, acces FTP de 15 MB, posibilitatea de a atasa domenii proprii (.ro, .com, .org, etc). Cu peste 7 ani de serviciu online, 1200000 de site-uri active, uCoz este solutia perfecta pentru incepatori si profesionisti. Testati-l !

Un site nou creat inseamna o investitie, chiar daca a fost creat gratis si e vorba doar de o investitie de timp, prin urmare e important sa ai grija cum il promovezi si de unde obtii backlink-uri.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.