5 lucruri de care sa tii cont atunci cand alegi un sistem de supraveghere video

Alegerea de a instala un sistem de supraveghere video este una extrem de buna, fie ca alegi sa il instalezi acasa sau la birou. Acesta te va ajuta sa ai un control mult mai bun asupra bunurilor tale si asupra spatiului supravegheat si cel mai important, iti va oferi o siguranta mult mai mare.

Din pacate, o astfel de alegere nu este usoara, deoarece diversitatea de sisteme de supraveghere este extrem de mare, iar numarul magazinelor din care poti sa le achizitionezi este la fel de mare. Astfel, inainte de a alege un sistem de supraveghere este bine sa iti stabilesti cateva criterii de care trebuie sa tii cont.

Care sunt criteriile de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi sistemul de supraveghere?

  •  Magazinul de unde achizitionezi camerele. Este extrem de important sa alegi un magazin care sa iti poata oferi o garantie cat mai mare pentru dispozitivele cumparate, un suport cat mai bun si mai ales, camere de supraveghere de cea mai buna calitate. Cauta pareri despre magazine pe forumurile de specialitate si incearca sa iei o decizie cat mai pertinenta. Acest magazin  iti poate oferi o diversitate foarte mare de produse si raspunde la majoritatea cerintelor pe care le au utilizatorii, fiind un magazin dedicat exclusiv supravegherii si securitatii.
  • Producatorul sistemelor de supraveghere. Desi un sistem de supraveghere no name ar putea sa fie mai ieftin, este mult mai indicat sa alegi un sistem de supraveghere care are un renume mondial, deoarece ai garantia calitatii. Spre exemplu, poti alege sisteme de supraveghere dahua, deoarece acestea au demonstrat de-a lungul timpului ca sunt de cea mai buna calitate si ca pot oferi o supraveghere superioara.
  • Tipul de camere de supraveghere. Exista o multime de variante de camere de supraveghere si nu toate sunt potrivite pentru necesitatiile tale. Poti sa alegi camere de supraveghere de exterior, camere de supraveghere de interior, camere de supraveghere ascunse sau camere cu diverse forme, care sa se potriveasca destinatiei pe care o au. Analizeaza foarte bine spatiul pe care il supraveghezi si alege camera cea mai potrivita pentru el. Daca nu te descurci, poti cere parerea unui profesionist.
  • Dotarile camerelor de supraveghere. Daca vrei sa filmezi pe timp de noapte, camerele de supraveghere vor trebui sa fie dotate cu infrarosu, in timp ce, daca vrei cat mai mult timp de filmare, va trebui sa alegi camere dotate cu detectori de miscare. Dotarile sunt foarte importante si pot creste extrem de mult eficienta unei camere de supraveghere. Pana la urma, ceea ce este cel mai important este sa alegi o camera de supraveghere cat mai eficienta.
  • Pretul camerelor. Nu in ultimul rand, trebuie sa tii cont de pretul camerelor de supraveghere. Acesta trebuie sa fie cat mai mic, insa nu trebuie sa fie elementul decisiv in functie de care sa alegi camera ta. Principalele sunt calitatea si eficienta.

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.