5 sfaturi pentru un costum baie ideal

Vara a sosit si dumneavoastra inca nu aveti un costum de baie, la moda si care sa va puna in valoare calitatile si totodata sa va mascheze micile imperfectiuni? Aveti soldurile late sau abdomen nu foarte ferm? Sunteti inalta sau scunda? Cu urmatoarele sfaturi primite veti gasi cu usurinta costumul de baie perfect pentru corpul si silueta dumneavoastra.

  1. Pentru femeile inalte, sunt recomandate costumele de baie cu impriemuri colorate sau cu diverse dungi orizontale, pentru ca scurteaza silueta. Daca doriti sa accentuati picioarele lungi, optati pentru un slip cu talie inalta si pentru un sutien decupat rotund sau in forma de V. Pentru costum de baie intreg, alegeti un imprimeu delicat.
  2. Pentru femeile mignone, sunt potrivite costumele de baie cu decolteu mare, cu culori aprinse, astfel distrage atentia de la soldurile late. Daca doriti un costum baie intreg, optati pentru cele decupate si in culori tari sau cu dungi verticale, pentru ca alungesc silueta. In privinta banilor nu trebuie sa va faceti grij, deoarece puteti achizitiona si un costum de baie ieftin, dar de calitate.
  3. Pentru femei plinute recomandam sutien care sa accentueze bustul generos, slip inalt care sa alungeasca silueta. Optati pentru costume baie din material elastic cu imprimeuri colorate.
  4. Pentru femeile mai slabe, sfatul este sa aleaga sutiene in forma de triunghi, cu culori stridente si cu imprimeu puternic, astfel oferiti volum pentru bust. Slipurile inguste in lateral nu accentueaza soldurile late. Pentru un costum de baie intreg, alegeti unul cu imprimeu mare si cu culori vii.
  5. Daca aveti forma corpului tip para, alegeti costume de baie cu bretele care se pot lega dupa gat, pentru a pune in valoare bustul. Cel mai potrivit model este costumul de baie tip tankini, cu imprimeuri delicate in culori mai inchise.

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.