9 din 10 femei folosesc cosmeticele de la Avon

Avon Cosmetics sarbatoreste in acest an 15 ani de cand si-a inceput activitatea in Romania prin deschiderea centrului operational de la Tunari, ce cuprindea un depozit si o linie de asamblare performanta si foarte eficienta, acest lucru facand posibila primirea si onorarea comenzilor intrun timp record.Pana la acel moment toate comenzile primite erau onorate din Ungaria.

In cei 15 ani de activitate pe teritoriul Romaniei, compania a comercializat mai mult de 5 milioane de produse cosmetice avon, a inregistrat un numar record de peste 6 milioane de clienti iar incepand cu anul 2002 este lider detasat pe piata locala de produse cosmetice pentru femei.9 femei din 10 folosesc produsele de la Avon si mai mult de jumatate dintre acestea comanda de la Avon cu regularitate de mai bine de 5 ani de zile, conform studiului efectuat de catre Nielsen in mai 2011.

De la inceperea activitatii, din 1997, Avon a comercializat 34 de milioane de parfumuri si aproximativ 15 milioane de rujuri.

In momentul de fata pentru Avon Romania lucreaza aproximativ 150 de mii de persoane, ca reprezentanti, angajati in zona operationala sau comercianti.

Avon Cosmetics isi desfasoara activitatea in peste 100 de tari din intreaga lume, are un numar de 42000 de angajati si mai mult de 6 milioane de reprezentanti si lideri fara de care nu si-ar putea desfasura activitatea.Produsele cuprinse in portofoliul companiei sunt marci de renume cum ar fi: Avon Color, ANew, Skin-So-Soft, Advance Techniques si altele.

Accesand site-ul reprezentantavon.org poti afla mai multe informatii despre cum poti deveni reprezentant avon.Aplica acum!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.