Acoperis din tigla metalica

Intotdeauna cand vine vorba de montarea unui acoperis de tigla metalica prima intrebare care ne vine in minte este rezistenta materialului din care este fabricata. Unele materiale necesita masuri aparte de intretinere, sau  pentru a fi instalate este nevoie de o suprafata neteda care impiedica aderarea lichenilor.

Un acoperis complet cuprinde si jgheaburi care sunt zone special destinate pentru colectarea de apa pluviala. Ele se verifica frecvent deoarece este posibilitatea ca in aceste zone sa se depuna impuritati care ingreuneaza calitatea functionarii  acoperisului.

Pentru a impiedica degradarea acoperisului in urma unor zgarieturi accidentale este esential sa folositi si sa aplicati vopseaua de retus pentru a proteja acoperisul impotriva procesului de coroziune, care scade durata medie de viata si rezistenta.

Pe langa rezinstenta, un factor destul de important este reprezentat si de culoare. Intr-o lume in care stilul este cel care domina, fiecare isi doreste sa se impuna prin culoare si varietate, asupra tuturor persoanelor reflectand o personalitate puternica si particularizata. Culoarea clasica sau mai neobisnuita, reprezinta stralucirea, eleganta dar si evadarea din gandirea obisnuita caracteristica tuturor.

Distins si experimentat materialul insumeaza toate calitatile fundamentale pentru a avea parte de o actiune plina de spectaculozitate dupa expunere.

Aceste criterii au determinat ca arhitectii din toata lumea sa integreze invelitorile metalice in proiecte cu insemnatate vizuala de avengura mondiala care ies in evidenta prin frumusetea detaliilor, calitaii  si sugestivitatii.

Dincolo de estetica putem enumera si alte avantaje ale acestui model de acoperis, printre care durabilitatea asigurata, usurinta montarii si intretinerea usor de realizat.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.