Adaptarea autovehiculului la conditiile de drum

Multi cred ca masina pe care o ai iti reflecta personalitatea. Prin urmare, cei care au SUV-uri iubesc sportul, aventura si confortul, cei care au masini sport, de viteza, iubesc masinile puternice si viteza, cei care au berline de rand, folosesc masina mai mult pentru serviciu si familie si tot asa. Iar pentru a obtine ce e mai bun de la masina ta si a te asigura ca functioneaza in parametri optimi, ar trebui sa stii cate ceva despre ce anvelope sa folosesti in functie de sezon, cum se conduce masina adecvat etc.

Adevarul este ca rareori masina chiar reflecta personalitatea proprietarului. Masina mai mult reflecta utilizarea sa. O masina o iei de cele mai multe ori pentru a o folosi in anumite scopuri. Daca ai nevoie de un autovehicul pentru a cara diverse lucruri si pentru a merge pe drumuri mai accidentate, atunci o masina de teren, un SUV ar fi alegerea perfecta.

Autovehiculele trebuie intretinute corespunzator si adaptate conditiilor atmosferice. Ca exemplu, daca e iarna, trebuie sa folosim anvelope de iarna, lichid de parbrize special, antigel pentru apa de la radiator, lanturi de zapada etc. Iar daca este vara, autovehiculul trebuie adaptat acestor conditii, trebuie dotat cu anvelope de vara si intretinut corespunzator.

Anvelopele de vara vin si ele in diferite forme si dimensiuni si este foarte important ca tu sa respecti dimensiunile indicate in certificatul autovehiculului si nu sa iei tu anvelopele care ti se par tie mai interesante. Designul anvelopei este si acesta gandit in functie de conditiile in care vor fi folosite. Sunt anvelope de vara speciale pentru circulatia pe drumuri umede, pentru drumuri accidentate si sunt si modele de cauciucuri de vara special facute pentru pentru condusul in regim de viteza.

Este bine sa cumparam anvelope online?

Multe persoane se feresc sa cumpere cauciucuri pentru masina din magazinele online. Ori de teama, ori de faptul ca sunt destul de scumpe si le vine greu sa plateasca atatia bani pe ceva ce nu au atins inca. Adevarul este ca…cumparand online nu doar ca nu vom umbla prin oras prin diferite magazine pana gasim anvelopele de vara potrivite, dar vom beneficia si de preturi mai mici. De obicei, in magazinele de piese auto online produsele sunt mai ieftine decat in magazinele fizice, fie ca dorim sa cumparam baterii auto sau anvelope.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.