Adidasi Nike

adidasi nikeFoarte multi dintre noi avem o problema atunci cand vine vorba de adidasi, si pe buna dreptate este destul de greu sa gasesti o pereche de adidasi de calitate, cu un design frumos si de ce nu si la un pret bun. Dupa ce am incercat de-a lungul timpului tot felul de adidasi incepand de la adidasi din bazar pana la adidasi nike cumparati de la distribuitori autorizati, nu de la vanzatorii de la coltul blocului am ajuns la concluzia ca desi pe o pereche de adidasi Nike platesc doua ori mai mult, pe termen lung este o investitie foarte buna.

Sa luam un caz practic. O pereche de adidasi chinezesti costa in jur de 100 lei, iar o pereche de adidasi nike costa in jur de 200 lei. Din experienta personala o pereche de adidasi chinezesti nu tine mai mult de 3 luni. Nu stiu cum tin la voi insa la mine nici o pereche nu au reusit sa reziste mai mult de 3 luni, pe cand ultima pereche de adidasi nike am purtat-o doi ani si nu pentru ca nu am avut bani pentru altii ci pentru ca sunt si acum intr-o stare foarte buna. Daca faceti un mic calcul veti vedea si va veti convinge si voi de acea vorba din batrani care spune ca un lucru cumparat ieftin nu este intotdeauna o afacere buna.

In cazul in care bugetul nu va permite (si este de inteles acest lucru pentru ca nu toti avem salarii de 1000e), puteti gasi oricand adidasi nike ieftini sau la reducere. Merg saptamanal in Mall, unde vad regulat adidasi nike ieftini aflati la reduceri cu diferite ocazii. Este pacat sa nu profitati de ele tinand cont ca unele reduceri sunt si pana la 50%.

Un Raspuns to “Adidasi Nike”

  1. Adi spune:

    Ba eu tin sa te contrazic, eu sunt client fidel al adidasilor nike, iar acum cautam sa vad daca mai are cienva probleme cu ei. Ei bine anul acesta am luat 2 perechi de adidasi Nike din magazine autorizate nu de la buticu din colt. O pereche gen tenesi din piele care m-au tinut doar 3 luni si nu purtat zilnic 4 zile pe saptamana, dupa care s-au crapat imediat unde icepe talpa pe interiorul piciorului in zona degetului mare, adica chiar nu inteleg de ce. In fine mi-am luat de la Fila o alta pereche de adidasi mi-au placut ca design nu am dat cine stie ce pe ei (170 lei) tot gen tenesi, care acestia m-au tinut 3 saptamani, acestia rupandu-se la calcai. Acum de vro 2-3 luni mi-am mai luat o pereche de adidasi Nike clasici cu talpa ceva mai inalta, gandidu-ma ca modele gen tenesi nu sunt asa rezistente, dar surpriza au ineput si acestia sa se rupa tot la fel ca si tenesii pielea de pe interiorul piciorului in zona degetului mare de la picior. Si deaia va intreb exita vro solutie pentru a-i repara sau sa evit sa ii mai stric?…

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.