Ai grija de sanatatea ta

Cu totii am fost pusi probabil in situatia de a merge la un momentdat la medicul stomatolog.  :mrgreen: Ce alegere ati facut in acel moment ? Sunt sigura ca alegerea unui cabinet implant dentar este intotdeauna dificila si depinde foarte mult de serviciile de care aveti nevoie in calitate de pacient dar si de pretul pe care veti fi nevoit sa il platiti pentru acest tip de servicii.

Cazul meu insa, pot spune ca a fost unul destul de simplu. Aveam nevoie de un tratament de albire a dintilor. Fumatul si diversele bauturi precum cafeaua sau cola avusese un impact negativ asupra danturii mele, asa ca am zis stop.. e timpul pentru o pauza de la toate aceste vicii si sa fac in acelasi timp si ceva pentru dantura mea.

Am ales serviciile unei clinici particulare, unde pot spune ca am avut parte de servicii excelente. Nu numai ca s-au ingrijit foarte bine de problema mea, dar tarifele practicate au fost si destul de avantajoase, ceea ce m-au facut sa recomand cu caldura oricui aceasta clinica.

Echipamentul folosit pentru tratarea problemei mele a fost unul de cea mai inalta clasa si in scurt timp am avut ocazia sa privesc cum se albesc dintii mei. Pot spune ca am scapat foarte repede de aceasta problema nedorita, dar din proprie experinta as vrea sa recomand oricui sa incerce sa evite problemele de acest tip pe cat de mult posibil si chiar sa renunte la obiceiuri vicioase ca ale mele, pentru ca nu doar ca vor avea probleme in ceea ce priveste sanatatea dentara, dar pot afecta destul de grav si orice alt tip de organe.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.