Ai o tableta Nexus 7? Iata cum ii oferi un suflu nou!

Fie ca ti-ai procurat un Nexus 7 la prima sa aparitie, in 2012, fie ca ai optat pentru versiunea imbunatatita de anul trecut, cel mai probabil nu ti-ar strica sa ii oferi un suflu nou pentru a te bucura de ea ca la inceput. In pana de idei? Iata ce ai putea face!

Incarca tableta wireless

Este drept ca aceasta facilitate este disponibila doar pentru Nexus 7 lansat in 2013, dar daca ai aceasta tableta, acum este momentul sa profiti de ea la maximum! Asadar, poate nu stiai ca tableta ta dispune de o tehnologie care permite incarcarea wireless. Este vorba despre standardul Qi ce are in spate tehnologia incarcarii inductive, si anume a transferului de energie de la un obiect la un altul printr-un camp electromagnetic.

Acestea fiind spuse, ce ar trebui tu sa faci? Sa iti cumperi o statie Qi pentru incarcare wireless si gata!

Exerseaza-ti scrisul de mana

Esti cumva gelos pe posesorii de phablete Galaxy Note 2 sau 3 care beneficiaza de S Pen-ul cu care pot scrie de mana (printre multele altele) pe device-ul lor? Ei bine, afla ca te poti bucura si tu de aceasta facilitate – tot ce trebuie sa faci este sa iti cumperi un stylus pen compatibil cu care sa te „joci” dupa pofta inimii pe touchscreenul tabletei Nexus 7.

Schimba-i tastatura

In situatia in care te irita la culme sa tastezi pe tastatura virtuala a tabletei tale Nexus 7, poate ar fi timpul sa ii atasezi una reala, cel putin pentru momentele in care esti acasa sau trebuie sa scrii ceva foarte rapid.

O alta idee ar putea fi sa schimbi modalitatea de scriere a tastaturii tale virtuale. Mai precis, in loc sa apesi fiecare litera in parte pentru a compune cuvintele dorite, poti glisa degetul pe suprafata lor, iar Android iti va oferi sugestii din care tu o vei putea alege pe cea corecta. Ce-i drept, nu este o imbunatatire majora, dar s-ar putea sa se dovedeasca mai rapida, odata ce te acomodezi cu ea.

Merita mentionat si faptul ca iti poti salva propriul minidictionar de cuvinte cu ajutorul setarilor din „Language and Input”. Astfel, poti adauga cuvinte pe care le folosesti frecvent si pe care Android le va recunoaste si sugera mai des.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.