Air France a incheiat un parteneriat cu Amadeus

Air FranceConducerea companiei aeriene Air France a incheiat un parteneriat cu Amadeus Airline Ancillary Services (AAAS) pentru distribuirea ofertelor la biletele de avion in agentiile de turism. Sistemul implementat in colaborare cu AAAS, ofera posibilitatea operatorului Air France sa ofere clientilor locuri speciale in aeronave prin sistemul EMD. Cu ajutorul EMD, pasagerii isi vor putea alege singuri locurile in aeronavele Air France in functie de preferintele lor.

Parteneriatul semnat intre cele doua companii permite distribuirea serviciilor de zbor prin toate retelele de care beneficiaza AAAS. Jean Wieviorka, vicepresedinte corporate Air France, a declarat ca acest sistem ofera pasagerilor rapiditate in cautarea de bilete de avion. Wieviorka a mai spus ca pasagerii pot rezerva acum bilete de avion de la orice agent de turism, dar si de pe site-ul companiei si vor beneficia de facilitatea Seat Plus indiferent de ruta pentru care aleg sa calatoreasca. Conducerea Air France a tinut sa precizeze ca serviciul Seat Plus nu este disponibil pentru zborurile desfasurate cu aeronava Airbus A340, cu destinatiile: Insulele Mauritius, Amman si Damasc.

David Doctor, director de marketing la Amadeus, a declarat ca serviciile AAAS ofera valoare companiilor aeriene, iar majoritatea pasagerilor sunt incantati de posibilitatea de a-si alege singuri locul in avion. David Doctor a mai spus ca aceste servicii duc la cresterea rolului agentilor de turism in calitate de consultanti. Pana in anul 2012, aproximativ 44 de companii aeriene din toata lumea au ales serviciile Amadeus, dupa ce au identificat cresteri semnificative ale vanzarilor de bilete de avion.

Conducerea Amadeus a incheiat parteneriate cu operatori aerieni din tari precum: Olanda, Belgia, Danemarca, Finlanda, Franta, Luxembourg, Norvegia, Spania si Suedia.

Air France este una dintre cele mai mari companii aeriene din lume. Infiintata in anul 1933, Air France este parte a Aliantei SkyTeam, care ofera 253 de zboruri aeriene catre 272 de destinatii internationale. In anul 2011, Air France a transportat un numar record de pasageri de aproximativ 60 de milioane.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.