Alege cadoul potrivit ei

Stim ca este destul de dificil sa gasesti cadoul inspirat pentru persoana iubita. Simti ca o parte din sufletul tau o daruiesti prin cadoul pe care i-l trimiti si de aceea nu vrei ca la urma sa citesti nici cea mai mica si ascunsa dezamagire pe chipul femeii iubite.

Cu toate acestea, nimeni nu poate sa stie mai bine decat tine ce fel de cadou sa-i faci. Asta pentru ca tu o cunosti mai bine decat altii. Iata, prin urmare, ca cel mai inspirat cadou pe care poti sa i-l daruiesti tine de personalitatea ei, de ceea ce isi doreste si ii place cu adevarat ei (nu tie!). Femeia este mult mai sensibila decat un barbat, si trebuie sa acordam o mai mare atentie cadoului.Cand vine vorba de flori, afla care sunt florile pe care le prefera, care se potrivesc cu personalitatea ei (fiecare tip de floare poarta un simbolism al ei) si, mai ales, ce fel de flori se potrivesc mesajului pe care vrei sa il transmiti.

Mai deunazi, ne-am ocupat de comanda unui domn care parea ca are temele facute. Stia ca femeia iubita este o persoana joviala si, pe langa activitatea ei profesionala, are ca hobby arta plastica si ii place sa picteze. Impreuna am conceput un cadou floral care sa se potriveasca pe personalitatea ei si sa o faca sa zambeasca intr-o zi obisnuita de lucru. Cadoul consta intr-un tablou Vintage in care un Smiley era infatisat in relief. Iar ceea ce s-a livrat in final va prezentam in pozele alaturate.

Cu o bijuterie nu poti sa gresesti atunci cand trebuie sa faci un cadou unei femei, si daca doresti sa fie un cadou mai putin comun, poti sa alegi o bijuterie personalizata astrologic, realizata in functie de zodia, data si ora nasterii locul nasterii. O bijuterie care este personalizata este unica, si va impresiona mult mai mult decat o bijuterie comuna

by Leonard

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.