Alege cele mai bune promotii la rulouri exterioare!

Odata cu venirea verii tot mai multi oameni opteaza pentru montarea de rulouri exterioare, cunoscute de multi si sub numele de jaluzele exterioare.

Acest mic detaliu adaugat designului locuintei dumneavoastra poate reprezenta un plus pentru confort si siguranta.

Rulourile exterioare prezinta numeroase avantaje:

– protectie fonica. S-a demonstrat stiintific  ca montarea de rulouri exterioare a dus la reducerea zgomotului cu pana la 10dB.

– protectie termica. Indiferent de anotimp, rulourile exterioare va permit sa reglati temperatura din interiorul caminului dumneavoastra, ceea ce duce si la o reducere a costurilor cu energia termica.

– are un rol antiefractie. Rulourile exterioare reduc seminificativ riscul ca locuinta dumneavoastra sa fie jufuita, ingreunand accesul infractorilor.

– imbunatatesc aspectul locuintei dumneavoastra. Pe langa numeroasele functii de protectie, rulourile exterioare beneficiaza de o gama variata de forme si culori, fiind usor de integrat in orice arhitectura.

– intretinere usoara. Rulourile exterioare sunt foarte usor de intretinut si beneficiaza de durabilitate si totodata un pret scazut.

– intimitate sporita.

Acum este foarte simplu sa va montati rulouri exterioare, mai ales ca pana pe 15 august verii compania bucuresteana Peda Ambient are o promotie imbatabila: rulouri exterioare cu lamele de 45mm la pret de rulouri exterioare cu lamele de 39mm!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.