Alege Flori De Apartament – Buchete Flori

Florile, sub orice forma ar fi ele ne aduc mereu mai aproape de natura, ofera un aspect placut, oxigeneaza aerul si ne fac sa ne simtim mult mai bine. Timpul pe care trebuie sa il alocam ingrijirii florilor nu este ingrijorator. Nicidecum a avea flori este similar cu a avea animale de companie. Florile, in functie de soi trebuie udate zilnic, la 2 zile sau chiar la saptamana. Daca preferati buchetele de flori, apa trebuie schimbata la 2 zile

Lupta noastra de zi cu zi pentru supravietuire si pentru buna functionare a organizarii sociale ne duce tot mai mult pe linia progresului tehnologic si informational. Oare ne mai putem gandi si la flori de apartament? Cred ca prea putin si rar.

Daca va ingrijoreaza lipsa de spatiu, va garantam noi ca nu are rost! Florile pot fi agatate, asezate pe pervazele ferestrelor, in balcon sau pe etajere inalte. Ganditi-va ce bina arata florile agatatoare, de exemplu.

O alta grija ce apare de multe ori pentru persoanele care nu au avut prea multe flori in viata lor este modul de selectie a tipurile de flori potrivite. In functie si de firea si de timpul dumneavoastra disponibil, puteti opta pentru flori mai pretentioase sau pentru flori mai putin pretentioase. Dar nu uitati ca florile simt mereu daca sunt sau nu iubite.

Cand va alegeti specia de flori potrivite trebuie sa tineti cont de clima, umiditate si temperatura. De asemenea, trebuie luata in considerare nevoia de lumina pentru aproape orice tip de plante.

Chiar daca in general plantele au nevoi diferite in functie de specie, toate plantele sunt au un inamic comun: frigul iernii. Indiferent despre ce specii vorbim, buchete  flori, ele sunt in mare pericol daca ingheata. De aceea, daca sunt tinute de balcon, trebuie aduse neaparat intr-o incapere si tinute la o temeperatura normala.

In cazul in care aveti plante iubitoare de caldura este necesar sa le plasati in apropierea unei surse de caldura. De aceea este potrivit ca loc pervazul geamului, deoarece asa vor fi incalzite de la calorifer.

Un alt factor de care trebuie sa tineti cont mai ales pe timpul sezonului rece este luminozitatea. Plantele trebuie duse cat mai aproape de sursa de lumina natura, pentru ca doar asa pot supravietui si pot inflori. Incaperea in care tineti florile este bine sa fie bine aerisita si ferita de fum de tigara sau alt fel de substante toxice. Pe timpul iernii nu este bine sa udati florile zilnic, ci doar 2-3 zile, pentru ca radacinile sa nu traiasca in umiditate continua din cauza frigului si aveti grija ca apa sa nu fie foarte calcaroasa.

In cresterea plantelor este indicat sa utilizati fertilizatori, care sunt necesari pentru dezvoltare si inflorire. Fertilizarea si schimbarea pamantului se pot face doar in perioada aprilie-octombrie, pentru ca pe timp de iarna plantele intra in repaus.

Florile pot fi sterse de praf indiferent despre ce fel de flori vorbim:buchete de flori, plante fara flori, etc Pentru linistea sufletului alegeti flori si plante in locuinta dumneavoastra.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.