Alege produsul potrivit pentru hair styling

Când vine vorba de aranjarea părului bărbații devin cel puțin la fel de entuziasmați ca femeile. Frizurile masculine evoluează permanent iar produsele pentru hair styling au ajuns să fie destul de diversificate. Fie că vorbim de ceară de păr sau tradiționalul gel, formulările sub care vin aceste produse pot varia enorm. Iar când vine vorba de sănătatea părului ar trebui să ne intereseze doar cele mai bune produse, cele care nu sunt dăunătoare pe termen lung, ba chiar cele care ajută la menținerea unui păr sănătos.

Țin minte și acum primele geluri apărute în magazine după revoluție. Toate aveau niște culori nemaivăzute. De la verde, până la albastru sau roșu aprins, toate îmi captau atenția. Totuși nici unul din acele produse nu erau sănătoase. Erau fabricate din ingrediente ieftine și dăunătoare firelor de păr și în plus, curățarea părului era un coșmar. În dese rânduri rămâneam cu urme urâte și cu un păr neplăcut la atingere.

În mod surprinzător majoritatea produselor de hair styling nu au evoluat de la acel stadiu decât la nivel de ambalaj, unele nici măcar atât, au rămas același. Soluții există, iar o informare corectă este mereu cea mai bună metodă de prevenire a problemelor părului pe termen lung. Această informare trebuie să vină de la noi, nu o putem primi de la prietene sau neveste pentru că ele nu se confruntă cu asemenea situații având o gamă de produse mult mai matură dar diferită la dispoziție. Informarea trebuie să vină în primul rând de la numele brandului. Sunt mii de producători de produse de hair styling însă cei cu adevărat buni sunt cei care se ocupă doar cu așa ceva și investesc în cercetarea și perfecționarea continuă a produselor. Un astfel de brand oferă garanția unui aspect dorit dar în același timp și certitudinea că produsul nu este unul dăunător, că este ușor de curățat sub duș și că nu intervine negativ asupra proceselor naturale de creștere și dezvoltare a părului.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.