Alegerea unei asigurari auto RCA online

asigurariLa alegerea unei asigurari RCA unul din cei mai importanti factori ii reprezinta pretul mic de achizitie. Totusi, nu ar trebui sa inchei polite de asigurare bazandu-te doar pe pret.

Compania de asigurare sau brokerul de asigurari ar trebui sa ofere servicii bune la cele mai avantajoase preturi pentru serviciile oferite.

De asemenea serviciile personalizate de asigurari sunt excelente si ofera mai multe facilitati chiar daca costa putin mai mult. Intreaba cum iti poti reduce costurile, si de asemenea verifica reputatia companiei sau brokerului de asigurari unde inchei polita RCA.

Regula de baza spune sa compari preturile de la trei companii diferite si sa o alegi pe cea mai convenabila. Pentru a face acest lucru cel mai rapid este sa folosesti serviciile unui broker de asigurari RCA online.

Este o idee buna sa maresti valoarea contributiei tale platite in cazul unui accident. Cand formulezi o cerere de despagubire, contributia este suma pe care o platesti tu inainte ca firma de asigurari sa plateasca restul. O contributie mai mare pentru coliziuni si o asigurare mai vasta pot duce la micsorarea primei de asigurare. De exemplu daca maresti contributia de la 100 la 200 de euro, prima de asigurare poate scadea cu aproximativ 25%. Totusi trebuie sa fii sigur ca ai de unde sa acoperi contributia mai mare atunci cand va fi nevoie.

Renunta la anumite facilitati din polita de asigurare auto. Aproape toate statele cer asigurarea minima pentru masina ta, dar la unele optiuni din aceasta poti renunta. Dar totusi, nu ai vrea sa fii despagubit mai slab decat ar trebui daca esti implicat intr-un accident asa ca nu este recomandad sa renunti la toate facilitatile aditionale ale unei polite de asigurari.  Facilitatile optionale pot cuprinde plati ale ingrijirilor medicale, plati in cazul coliziunilor si acoperiri amanuntite.

Renunta la acoperirea amanuntita si la cea pentru coliziuni la masinile vechi. Daca conduci o masina care valoreaza mai putin de 1000 de euro, probabil e mai ieftin sa renunti la aceste optiuni ale asigurarii deoarece e posibil sa platesti mai mult prima de asigurare decat ai primi in caz de accident. Poti afla valoarea masinii tale mergand la un dealer auto sau la o banca pentru evaluarea ei.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.