Alegerea unui dvr 4 canale – investeste in siguranta caminului tau!

Sezonul de vara aduce nu doar modificari in ceea ce priveste amenajarea sau reamenajarea locuintelor sau birourilor noastre ci si dorinta de a investi in confortul si securitatea noastra, a familiilor noastre sau a oamenilor care ne sunt aproape. Astfel, nu este vorba intotdeauna doar de a pastra o anumita imagine pozitiva, de a pune accentul pe estetica unor spatii, pe modul in care utilizam anumite functii, ci si pe siguranta noastra, pe modul in care pastram ceea ce am dobandit.  Si cum putem sa facem mai bine aceste lucruri decat prin instalarea unor sisteme de securitate – ansambluri de supraveghere video, pe de o parte si sisteme de  alarma, pe de alta. Fiind vorba de tinerea infractorilor la distanta (functie asadar de preventie) dar si inregistrarea posibilelor furturi sau vandalizari, nu exista o modalitate mai buna de a face acest lucru decat prin folosirea unor camere video. Insa acestea au nevoie de o conectare corecta, de moduri prin care sa poata fi verificate, controlate, chiar si de la distanta. Nevoile acestea sunt implinite prin noua gama de dvr-uri, ce beneficiaza chiar de alarma prin SMS sau MMS. Acceseaza aici oferta de dvr 4 canale la Ordis – pentru siguranta casei tale.

Aceste aparate, cunoscute si ca digital video recorders, de tip stand alone, opereaza prin a capta si mai apoi reda/stoca inregistrarile de la un anumit numar de camere video – montate fie in exteriorul fie in interiorul unei locuinte. Pentru protectia minima a unei locuinte, acestea sunt un bun punct de plecare – chiar numele lor ne spune ca suporta un numar de doar 4 canale (deci patru camere). Sa urmarim in urmatoarele randuri cateva dintre caracteristicile (sau mai bine spus, atuurile) acestor device-uri de ultima generatie:

– trimiterea de mesaje de alarma pe 3G mobile sau prin email, direct din dvr

– suportarea inregistrarilor de viteze ce ating 100 fps

– 3 surse independente pentru streaming – local, network, mobile

– compresie H.264

– mai multe rezolutii de inregistrare

– display independent pe mai multe monitoare (de ex. transmisia live si playback pe unul din acestea si transmisia live si semnalul digital pe un altul)

– posibilitatea de a utiliza pana la 2 hard-disk-uri de tip SATA

– posibilitatea setarii rezolutiei de inregistrare, a vitezei si calitatii individuale a fiecarei camere conectate la dvr

– inregistrarea audio, in timp real, a tuturor celor 4 canale

– backup-ul filmarilor pe hdd sau pe stick de memorie USB (prin portul dedicat sau prin retea)

– software care permite administrarea de la distanta, monitorizarea live si cautare in materialele inregistrate, atat de pe dispozitive de tip laptop, tableta, cat si smarphone (ce ruleaza sistemele de operare Android sau iOS).

– meniu in mai multe limbi de circulatie internationala

– posibilitatea controlarii prin telecomanda sau mouse, a dvr-ului

Desigur, in functie de producator, gama de pret, model, acestea pot sa varieze; precum in orice segment de activitate. Pentru o gama completa de dvr 4 canale, acceseaza oferta magazinului online www.ordis.ro.  Alege astazi sa investesti in siguranta imobilului detinut sau administrat !

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.