Alegeti lenjeria intima in functie de personalitate

Pentru toate doamnele si domnisoarele in parte, alegerea unei lenjerii este o alegere grea, deoarece trebuie sa se potriveasca nu doar modelul dar si culoarea. Cum aceste lenjerii lasa o mare parte a corpului la vedere, este de inteles ca doresc un model care sa le avantajeze cu adevarat.

O lenjerie intima bine aleasa nu numai ca va ofera mai multa incredere in sine dar poate deveni si importanta in viata de cuplu, pentru prevenirea plictiselii, ce poate interveni daca aveti o relatie mai lunga. Exista modele diverse care sunt potrivite pentru forme variate. Daca gasiti ce va sta bine, cu siguranta veti cuceri. Mai jos va oferim cateva ponturi, care cu siguranta o sa va ajute la alegere.

  • Puteti sa alegeti lenjerii sexy daca aveti o constitutie slaba, daca aveti forme voluptoase, optati pentru un babydoll, care o sa va scoata bustul in evidenta, in timp ce o sa va ascunda burtica. Daca sunteti slaba si inalta, va recomandam sa cumparati un corset, cu care silueta dumneavoastra o sa iasa in evidenta si bustul o sa para mai mare.

In privinta culorilor, puteti sa dati liber imaginatiei si sa va jucati cu ele. Femeile opteaza des pentru lenjerii intime in culorile rosu, roz, negru si alb. Dar daca veti afla ce reprezinta fiecare culoare in parte, poate veti putea alege mai usor.

  • Alb: aceasta culoare reprezinta puritatea, simplitatea dar si fidelitatea. Cum albul este o culoare neutra, poate fi combinate cu usurinta cu toate culorile.
  • Roz: este simbolul romantismului dar si a sexualitatii, dar totodata simbolizeaza si calmul si va poate bine dispune.
  • Rosu: aceasta culoare capteaza atentia, este incitanta si simbolizeaza pasiunea. Sunt potrivite pentru femeile puternice, indraznete si pline de viata, senzuale si care traiesc viata la maxim.
  • Negrul: reprezinta eleganta dar si puterea. Este alegerea potrivita pentru femeile independente si increzatoare. Negrul se potriveste pentru orice situatie.

Speram ca v-am ajutat la alegerea lenjeriei intime, cu care sa puteti cuceri si in care sa va simtiti bine.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.