Ambalajele de carton- solutia ideala pentru aproape toate categoriile de marfuri

Cand aveti de mutat sau de transportat marfa, gasirea celor mai bune ambalaje va poate da putina bataie de cap. Daca nu stiti de unde sa le cumparati si ce fel de cutii aveti nevoie, veti avea ghinionul sa va treziti cu o cutie cu cativa centrimetri mai mica decat necesarul sau nu suficient de rezistenta pentru marfa care trebuie incarcata.

O cutie mai mare decat trebui poate sa va faca la fel de multe probleme pentru ca, in momentul in care o apucati de margini, obiectul greu din interior se va deplasa spre mijloc si va penetra fundul cutiei. Rareori veti nimeri exact acel ambalaj pentru produsul dumneavoastra si in aceasta situatie aveti practic 2 solutii la care puteti apela.

Prima ar fi sa masurati dimensiunea exacta a produselor de transportat si de a comanda cutii care sa se potriveasca perfect acesteia. Daca nu gasiti, si este posibil sa nu gasiti exact acele marimi dorite, achizitionati cateva coltare din carton ondulat. Acestea, asezate in asa fel incat sa incadreze marginile si colturile obiectului, ii vor oferi acestuia suport si stabilitate in timpul trasportarii, ca sa nu mai vorbim de protectie in caz de soc si de o distribuire uniforma a greutatii. A doua optiune ar fi sa apelati la un specialist in ambalaje, care vi le poate produce pe masura nevoilor dumneavoastra. Asadar, daca impachetati cateva lucruri pentru depozitare, daca va mutati sau daca vreti pur si simplu sa expediati niste produse, este important sa stiti ca exista distribuitori si producatori chiar si la dumneavoastra in oras, iar preturile ambalajelor din carton sunt cat se poate de accesibile.

Si sa nu credeti ca daca transportati produse perisabile (cum sunt cele alimentare) care cateodata vin inghetate, nu puteti folosi ambalaje de carton! Exista carton cerat sau laminat, care are o rezistenta destul de mare la umiditate. De fapt, exista suficiente tipuri de carton pentru satisfacerea aproape a oricarei nevoie de ambalare. Sa luam, de exemplu, cazul fructelor si legumelor. Acestea trebuie sa isi pastreze aspectul si prospetimea pe toata durata transportului. Tocmai de aceea veti avea nevoie de ladite si cutii care sa ofere protectie la presiune, pentru ca fructele sa nu fie zdrobite. Exista carton ondulat pluristratificat si accesorii care rezista la presiune la fel de bine ca lemnul, fara sa aibe pretul acestuia. Izolarea este un mod bun de a pastra prospetimea produselor din interiorul cutiilor. Cartonul, cu ajutor din partea coltarelor si a altor produse similare vor oferi o izolare suficienta pentru a va asigura ca produsele expediate vor ajunge in stare perfecta la destinatie.

Pregatiti-va din timp de o mutare sau de un transport. Acesta este singurul mod in care puteti sa va asigurati ca aveti tot ce va trebuie si ca marfa comandata este de calitate excelenta. Cautati pe internet „cutii si coltare carton iasi” si contactati personal distribuitori pe care ii veti gasi. Adresati-le intrebari referitoare la tipurile de produse si conditiile livrarii acestora, pana cand sunteti multumit de raspunsurile primite si ati ajuns la o decizie. Ar fi pacat sa va distrugeti bunurile in timpul transportului doar pentru ca ati ales un ambalaj nepotrivit.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.