Aparatele de aer conditionat – o investitie utila!

La ce ne uitam atunci cand dorim sa achizitionat un aparat de aer conditionat? Multi se uita doar la pret si la firma, insa sunt alte aspecte mai importante pe care ar trebui sa le luam in calcul, daca dorim sa achizitionam un aparat de calculat de calitate. Cel mai ieftin aparat de aer conditionat, nu este neaparat cel mai profitabil pe termen lung. In continuare va voi prezenta cele mai importante caracteristici la care sa va uitati cand ajungeti intr-un magazin de electrocasnice:

1. Numarul de BTU (British Thermal Units)

Aceasta este unitatea de masura pentru caldura, care este egala cu cantitatea de caldura de care avem nevoie pentru a creste temperatura unei galeti de apa cu un grad Fahrenheit. In functie de cate aparate mai functioneaza in incapere si de cantitatea de caldura pe care acestea o dfegaja, trebuie sa achizitionam un aparat de aer conditionat cu o putere mai mare sau mai mica.

2. Sistemul de filtrare – daca nu doriti camera sa aiba miros si sa scapati de praful din incapere, atunci trebuie sa alegeti un aparat de aer conditionat care sa aiba un sistem de filtrare al aerul bun.

3. Greutatea aparatului – cu cat aparatul este mai greu, cu atat si calitatea este mai buna, deoarece este mai rezistent si performanta va fi mai mare.

4. Nivelul de zgomot – cu siguranta nu va doriti ca aparatul sa huruie o zi intreaga in capul dvs, asa ca alegeti un aparat cu nivel scazut de zgomot. Asa va veti putea desfasura activitatea normal, fara a va simti deranjati.

5, Clasa energetica – atunci cand alegeti un aparat de aer conditionat trebuie sa va ganditi si cat anume consuma. Aparatele din clasa A+, A si B sunt de preferat, chiar daca sunt mai scumpe.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.