Aparatele de aer conditionat

Aparatele de aer conditionat sunt cele care vor mentine temperatura camerei la un nivel considerat confortabil de tine, din acest motiv este absolut necesara existenta unui astfel de sistem in orice locuinta.

In opinia mea, cel mai bun aer conditionat este reprezentat de sistemele de purificare mobile, deoarece acestea nu doar ca nu ocupa un spatiu prea mare din locuinta, dar nici nu necesita instalare, putand fi mutate dintr-o camera in alta in functie de spatiul pe care iti doresti sa il aerisesti si sa il racoresti.

Pretul pentru astfel de aparate este mai mare decat pentru cele fixe, dar de cele mai multe ori cumparatorii recunosc faptul ca investitia isi merita pretul platit. In plus daca sunteti bine informat in momentul in care luati decizia de cumparare, puteti beneficia de cele mai bune si avantajoase oferte de pret aparate de aer conditionat.

Indiferent de avantajele aparatelor de aer conditionat fix, eu intotdeauna as opta pentru cele mobile, deoarece un sistem mobil poate fi mutat in orice incapere, fara sa fii nevoit sa strici din structura locuintei tale sau sa dai gauri in pereti. Singurele dezavantaje pe care trebuie sa ti le asumi intr-un astfel de caz sunt date de faptul ca acestea au in spate un burlan prin care este eliminat aer cald, dar daca il pozitionati in dreptul unei ferestre problema este ca si rezolvata.

Inca un alt mic defect al acestui tip de aparat este ca aparatele de aer conditionat nu sunt foarte silentioase in comparatie cu sistemele fixe. In cazul sistemelor fixe compresorul este situat pe peretele de afara si din acest motiv acestea nu fac niciun fel de zgomot in interiorul locuintei.

Acestea sunt singurele dezavantaje ale unui sistem de aerare mobil, dar niciunul din ele nu ma impiedica sa nu le aleg.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.