Apartamente noi Iasi, date despre pretul acestora

Cele mai multe apartamente noi in in Iasi au preturi care trec de 40 de mii de euro, daca sunt cu doua camera, in timp c eo garsoniera costa undeva la 25 de mii de euro.

Apartamentele noi in Iasi pot fi cu sau fara imbunatatiri

Multe dintre apartamentele noi in Iasi, care sunt de vanzare, nu au niciun fel de imbunatatire, in timp ce altele au imbunatatiri, de la centrala de apartament, pana la gresie si faianta foarte modern. Chiar si piatra natruala poate fi folosita pentru finisajele interioare ale acestor apartamente noi in Iasi.

Apartament de vânzare 2 camere, în Iasi, zona Nicolina

Apartamente in Iasi

Aceste apartamente noi in Iasi pot fi amenajate si in interiorul unor vile, dar pot si si in unele complexuri rezidentiale. Au nenumarate beneficii pentru cei care aleg sa se mute in ale, caci ofera confort sporit, in comparative cu apartamentele situate in blocuri vechi.

Preturile apartamentelor noi in Iasi care sunt situate in complexe rezidentiale, unde exista locuri de parcare sunt mai mari decat la cele care nu astfel de dotari. Si centrala termica proprie este un factor care duce la cresterea pretului.

          Pretul apartamentelor noi in Iasi

Pretul apartamentlor noi in Iasi difera in functie de zona unde este situat acesta, dar si de numarul de camera si de utilitati.

Apartamentele noi in Iasi  care au doua camere au un pret mai fic fata de cele cu trei camere dar un pic mai ridicat fata de apartamentele cu doua camere situate in blocuri mai vechi. Pana la urma, pretul depinde si de alti factori, precum suprafata acestui apartament.

Si cartierul are o mare importanta in stabilirea pretului, cat si dotarile apartamentelor noi din Iasi.

Apartament de vânzare 2 camere, în Iasi, zona Copou

Alege apartamentul potrivit

Este foarte util sa ai o centrala  proprie de apartament sau sa existe o central de bloc, ca sa nu ramai fara caldura sau apa calda cand iti este lume amai draga, mai ales ca iarna bate la usa.

Daca apartamentele noi in Iasi sunt cumparate la rosu, atunci pretul este mai scazut cu cateva mii de euro.

Apartamentele la rosu nu au finisaje interioare. Apartamente fara finisaje interioare se construiesc si in prezent, astfel ca pot fi achizitionate de oricine se afla in cautarea unei locuinte.

Apartament de vânzare 3 camere, în Iasi, zona Nicolina

Imobiliare in Iasi

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.