Apartamentele in complexe rezidentiale, moderne si confortabile

De cate ori nu ne-am intrebat cu totii daca nu exista o alternativa mai buna la apartamentele din clasicele blocuri unde nimic nu functioneaza asa cum trebuie, reparatiile sunt la ordinea zilei, aglomeratia si zgomotul urban sunt prezente in fiecare moment, iar locurile de parcare reprezinta un lux pe care nici macar nu merita sa ni-l amintim ?
Pentru o familie tanara, un apartament in mijlocul orasului nu reprezinta o idee valida, insa din pacate de cele mai multe ori este, sau era pana de curand, singura varianta disponibila care sa poata fi luata in considerare, din punct de vedere al costurilor si al disponibilitatii de apartamente sau case de pe piata imobiliara din Romania. Deoarece partea financiara este in mod evident un impediment major in achizitionarea unui apartament sau a unei case, aceasta este cu atat mai pregnanta in cazul unei familii tinere, aflate la inceput de drum si care nu isi poate permite sa emita atat de multe pretentii in achizitionarea unui spatiu de locuit.

Complexele rezidentiale au fost, pana de curand, o varianta care nu putea fi luata in calcul din cauza costurilor ridicate sau a faptului ca se aflau, la inceputurile lor, foarte departe de zonele urbane. Odata cu timpul insa, acestea au inceput sa fie plasate din ce in ce mai aproape de toate facilitatile oraselor mari, pe masura ce acestea s-au extins din ce in ce mai mult catre periferiile oraselor. De asemenea, dezvoltatorii imobiliari au invatat din experienta si au inceput sa practice preturi mult mai acceptabile, pentru care ofera insa aceeasi calitate a produsului finit, fara a face rabat la anumite aspecte.

La preturi rezonabile, insa cu garantia calitatii apartamentelor si caselor puse la dispozitie, dezvoltatoriiimobiliari au reusit sa isi atraga de partea lor clienti care pana la acel moment nu reprezentau publicul lor tinta: familii tinere dornice sa scape de stresul vietii urbane, dar care voiau sa beneficieze totusi de toate facilitatile vietii moderne, la costuri rezonabile.

Ceea ce reusesc sa ofere acum dezvoltatorii imobiliari este o noutate pe piata romaneasca : case si apartamente de vanzare in cadrul complexelor reziidentiale, cu finisaje si dotari de inalta calitate, acces la mijloacele de transport in comun, la scoli si gradinite , dar si la centre comerciale mari; totul insotit de beneficii precum locuri de parcare suficiente, locuri de joaca special amenajate, dar si supraveghere video menita sa asigure un grad inalt de siguranta rezidentilor complexelor rezidentiale.
Asadar de ce sa nu profitati de avantajele achizitionarii unui apartament sau a unei case in cadrul unui asemenea complex rezidential, imbunatatindu-va astfel nu doar stilul de viata, ci intreaga evolutie a vietii familiei dumneavoastra, totul la costuri acceptabile.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.