Asigurari

Pentru ce iti trebuie CASCO, ai putea sa te intrebi. CASCO este o asigurare de tip facultativ, pe baza careia compania de asigurari va va despagubi in cazul in care aveti un accident si masina va este avariata. De asemenea, daca automobilul va este furat partial sau in totalitate, veti fi depagubit. Cele mai ieftine asigurari CASCO poate nu acopera o valoare foarte mare a pagubei, insa va dau certitudinea ca nu va fi nevoie sa scoateti din buzunar toata contravaloarea pagubei pe care ati suferit-o.

CASCO nu este acelasi lucru cu RCA-ul. RCA-ul este o asigurare obligatorie (asigurare de raspundere civila auto). CASCO acopera pagubele pe care masina dumneavoastra le sufera intr-un accident, pe cand in cazul RCA, doar pagubele produse tertilor (alte autoturisme, bunuri sau persoane care sunt vatamate in accidentul produs din vina dumneavoastra) sunt acoperite.

Conditiile pentru asigurarea CASCO difera de la o societate de asigurare la alta, atat in ceea ce priveste valoarea politei, cat si a riscurilor asigurate, valoarea primei de asigurare sau conditiile de plata. Acum va puteti face un calcul asigurare, chiar prin calculatoarele pe care le gasiti pe site-urile companiilor asiguratoare. Astfel, fie ca va veti incheia online asigurarea, fie ca veti cumpara polita de la unul din brokerii din oras, veti avea un termen de referinta la care sa va raportati.

Este deosebit de important, chiar esential, atunci cand va hotarati sa incheiati o astfel de asigurare sa analizati oferte disponibile pe piata, iar atunci cand va decideti la o anumita companie, sa va asigurati ca stiti toate informatiile legate de activitatea firmei si de conditiile pe care le implica contractul pe care tocmai urmeaza sa il incheiati.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.