Asociatia Integrata Edu&Care lanseaza noi programe de Inteligente Multiple pentru prescolari si scolari

Edu&Care Asociatia Educatie Integrata va asteapta, sambata, 25 februarie 2012, incepand cu ora 10:30 la sediul Edu&Care la noile cursuri de Inteligente Multiple pentru copii – Cuvantul- jocul meu – Inteligenta verbala si Imaginatie fara frontiere – Inteligenta spatiala.

Prin programul educativ Cuvântul-jocul meu, copiii se vor face auziţi! Cursul este recomandat pentru scolari, insa poate fi adaptat si la nivel prescolar. Edu&Care va folosi programe şi metode originale. Nu vom sta doar în bibliotecă, nu vom face meditaţii de dicţie, gramatică şi literatură, ci îi vom pune pe copii în diverse situaţii şi ipostaze care să le solicite creativitatea şi să le dezvolte limbajul şi vom face asta plecând de la primii oameni şi până în prezent!

Programul Imaginatie fara frontiere este destinat în special copiilor înzestraţi cu capacitate de a gândi în imagini, de a percepe şi transpune în practică cu precizie forme şi structuri, dându-le propria „CULOARE”. Fie că vorbim de exprimare prin desen şi pictură, fie că ne exersăm talentul prin origami, sculptură, construcţii, design tot artişti tindem să devenim!

Despre cursurile Edu&Care

Edu&Care este primul pachet de programe educative nonformale pentru copiii din Bucureşti care ţinteşte dezvoltarea personală printr-o abordare echilibrată a celor 8 dimesiuni ale Inteligenţei Multiple.
Programele sunt clasificate pe tipuri de inteligenţă, astfel încât să atingem cât mai multe din aptitudini şi să dezvoltăm cât mai mulţi copii! Ele sunt concepute ca programe educaţionale complementare activităţii din şcoală şi grădiniţă.

Fiecare program Edu&Care este structurat pe module tematice ce conţin un număr diferit de cursuri, cu frecvenţă săptămânală. Temele de curs sunt planificate în acord cu tema modulului, dar păstrându-şi independent tematica astfel încât, în funcţie de posibilităţile părinţilor, copiii să poată participa şi ocazional la programele de dezvoltare personală.

Număr de participanţi: minim 5 copii, maxim 12 copii/curs;
Vârsta: 2- 12 ani.

Informatii despre cost: 4 sedinte – 150 ron. Se poate participa si la un singur curs, costul acestuia fiind de 50 ron/curs.

Informatii contact: Pentru inscrieri sau informatii suplimentare ne puteti contacta la numarul de telefon 0721.571.086 sau pe email: georgiana@edu-care.ro

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.