Aspectul unui web site

Indiferent ca esti un web designer incepator sau unul care lucreaza de ceva timp in acest domeniu trebuie sa stii cateva lucruri de o importanta generala despre web site-ul tau. Dintre toate acestea, cel mai important fara nici o indoiala este legat de infatisarea unei paginii online. Felul cum arata poate convinge un vizitator si un eventual client sa cumpere ceva sau sa revina din nou, dar tototdata il poate respinge inca din prima, iar pentru a evita astfel de situatii trebuie sa tii cont de o serie de sfaturi.

Atunci cand iti construiesti un site nu trebuie sa te complici adaugand elemente de care nu ai nevoie, dar nici nu trebuie ca el sa fie prea plictisitor. Solutia perfecta consta in gasirea unei tematici care sa fie la mijlocul distantei dintre complexitate si banalitate. Prin urmare, incearca sa introduci o serie de elemente noi si poate chiar ceva original care sa poate fi legat direct de site-ul tau, dar ai grija sa nu-l faci greu de folosit, indiferent de nisa pentru care este destinat.

La ora actuala exista o intreaga psihologie a culorilor si este demonstrat stiintific ca unele culori actioneaza din punct de vedere emotional asupra unui client. In acest articol nu avem nici spatiul nici timpul necesar sa discutam despre aceasta psihologie a culorilor, insa o investigare mai amanuntita in acest domeniu ti-ar putea aduce beneficii grozave de web design. Anumite combinatii il fac pe un client sa-si doreasca sa dea click pe anumite link-uri sau sa achizitioneze ceva de la tine de pe site.

Inarmat cu aceste noi cunostinte si cu dorinta de a construi un site cu un web design bun ai o sansa foarte mare ca din multimea de site-uri care se afla acum pe internet tu sa fii remarcat atat de motoarele de cautare cat si de noi clienti.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.