Atractii online: jocuri cu bile colorate

Cand vorbim despre jocurile online ne gandim cel mai adesea la acele joculete simpatice, haioase, care ne pot oferi cateva minute de divertisment atunci cand suntem intr-o mica pauza la lucru, sau intr-o dispozitie predispusa la joaca.

Online intalnim o puzderie de site-uri de jocuri, o oferta incredibila de resurse pentru divertismentul personal. Majoritatea platformelor care promoveaza jocurile online isi imbunatatesc constant continutul, aducand “prospaturi” de la toti marii producatori de jocuri.

Un capitol aparte intre jocurile pe care le putem juca online il are si sectiunea intitulata jocuri cu bile colorate. Sunt atat de multe si de diverse incat nu poti spune niciodata ca te vei plictisi. Explozia de culoare, perfectiunea bilelelor, dar si abilitatile de care ai nevoie pentru a parcurge cat mai multe nivele sunt lucruri care ne conving, dar ne si ambitioneaza. Jocurile cu bile colorate, precum Zuma, Diamond Mine sau Aqua Bubbles sunt binecunoscute atat de copii, dar si de cei mai in varsta. Sunt jocuri cu un mesaj pozitiv, potrivite oricarei categorii de varsta. Ca sa oferim si un exemplu concret, daca vrei sa joci jocuri cu bile colorate ca cele enumerate mai sus o poti face dand click aici. Recomandam acest site si pentru faptul ca am descoperit aici o multime de variatiuni a unui joc cu bile colorate extrem de popular: Zuma.

Cunoscatorii acestui joc isi vor aduce aminte cu placere de el oricand si cu siguranta vor fi tentati sa-i incerce si alte variante, la fel de atractive. Sunt schimbari interesante de la un joc la altul, astfel ca merita sa le iei la rand, sa vezi ce poate fiecare pentru a-ti face un nou joc favorit cu bile colorate.

Dincolo de Zuma, un alt joc extrem de popular este astazi Diamond Mine. Spre deosebire de Zuma, unde strategia consta in a avea bune reflexe si a fi oarecum un bun tintas, in cazul jocului cu bile colorate Diamond Mine vorbim mai mult de strategie, fiind deopotriva si un joc al mintii, dar si unul de oaresce indemanare. Asa ca, vedeti, daca sunteti pasionati de jocuri cu bile colorate, aveti mai multe alternative a va arata maiestria in acest domeniu.

Site-urile de jocuri online care au si sectiune dedicata pentru jocuri cu bile colorate cauta sa-si completeze oferta cu jocuri care pot inregistra si scoruri pentru a-i atrage pe utilizatori in competitii cu rivali reali. In functie de sistemul abordat, un jucator poate sa provoace un prieten la joc, sa-l stimuleze prin faptul ca punctajul obtinut poate fi doborat de un nou record. Astfel, site-urile trec dincolo de clasica sursa de divertisment, devenind si subiect discutii, de socializare.

Jocurile cu bile colorate atrag si prin faptul ca sunt tehnic bine realizate, bucurandu-se si de o grafica atractiva. Este stiut faptul ca in cazul jocurilor mai simple partea grafica este cea care face diferenta. In plus, cromatica diversa, paletele de culori vesele sunt adevarate pastile de optimism si voie buna. Personal, frecventez destul de des jocuri cu bile colorate, asta si pentru a-mi aduce aminte de vremurile in care clasicul Zuma ma tinea in tensiune pana spre miezul noptii. Acum, desi privesc mai relaxat ideea de jocuri online, imi gasesc totusi timpul pentru a petrece cateva minute in compania unor jocuri interesante, multicolore si deloc agresive.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.