Au început înscrierile în cadrul proiectului ACCES Vest !

Echipa proiectului a dat startul activităţilor de formare profesională în cadrul proiectul, pregătindu-se astfel instrumentele necesare bunei desfăşurări a proiectului.

Temele cursurilor de calificare oferite gratuit sunt următoarele:

  • Lucrător în comerţ;
  • Cameristă;
  • Confecţioner cablaje auto.

Echipa Psiho Profil a pregătit toate documentele necesare înscrierii celor interesaţi, deschizând astfel listele pentru toţi angajaţii din Regiunea de Vest care doresc să se înscrie şi sa beneficieze de serviciile gratuite oferite.

Dorim pe această cale să anunţăm toţi cei care sunt interesaţi să beneficieze de serviciile oferite de noi că începând de astăzi, ne pot contacta pentru înscrieri sau alte informaţii despre proiectul ACCES. Pentru a participa în proiect, cei interesaţi trebuie să îndeplinească următoarele condiţii:

  • să fie angajaţi ai unei firme din Regiunea Vest (judeţele Arad, Caraş-Severin, Hunedoara sau Timiş);
  • să nu deţină o calificare, sau să deţină o calificare scăzută sau redundantă.

Cursurile de calificare oferite gratuit vor începe în perioada următoare la Timişoara, iar primul curs cu calificarea Cameristă va fi autorizat în cel mai scurt timp.

În plus, pentru buna desfăşurare a acestui program de formare profesională, echipa de implementare a încheiat deja 2 Contracte de colaborare cu hoteluri de renume din judeţul Timiş, care vor pune la dispoziţie cursanţilor toate dotările necesare pentru efectuarea orelor de practică din cadrul cursului.

Prin acest proiect cofinanţat din Fondul Social European, cel puţin 350 de angajaţi din cele 4 judeţe din Regiunea de Vest a ţării vor fi informaţi de oportunităţile oferite în proiect şi vor avea şansa de a beneficia de diversele servicii oferite în cadrul proiectului.

 

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin

Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013

Investeşte în OAMENI !

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.