Avantajele unui Samsung Galaxy S4 mini

Samsung Galaxy S4 mini a fost lansat ca urmare a cererii masive privind smartphone-urile performante dar cu dimensiuni ceva mai reduse. Devreme ce fratele mai mare, Galaxy S4, a avut un real succes pe toate pietele emergente, aceleasi coordonate i-au fost trasate si versiunii mini iar calculele de pe hartie par a se fi concretizat. Utilizatorii au inteles utilitatea unui mini pe piata, il apreciaza pentru performantele sale si il vad drept un bun substituient pentru versiunea cu dimensiuni mai generoase.

Va intrebati cu totii de ce sa alegem un Samsung Galaxy S4 mini si nu versiunea de baza, o versiune ceva mai performanta. Ei bine, facand o paralela intre cele doua produse, am trasat o parte dintre avantajele versiunii mini pe care le vom enumera in randurile ce urmeaza.

In primul si in primul rand, Galaxy S4 mini este un telefon de dimensiuni mai mici, acest amanunt facilitand utilizarea sa de catre absolut toti utilizatorii. Nu se mai pune problema unui display gigant, nu se mai pune problema imposibilitatii de a fi transportat cu usurinta, tehnicienii celor de la Samsung stabilind o diagonala a display-ului de doar 4.3 inci, ideala pentru un telefon mobil.

Nu putem omite din ecuatie pretul, fata de versiunea de baza un mini costand cu aproximativ 40% mai putin. Bineinteles ca nu discutam despre aceleasi performante hardware si nici despre display-uri egale, insa avantajul lui mini nu este doar pretul mai mult decat accesibil ci si utilitatea.

Intr-o prima instanta, ne-a fost extrem de dificil sa comparam cele doua telefoane pentru ca, pana la urma, ele se adreseaza unui public total diferit. Daca versiunea de baza a lui S4 este una cu dimensiuni generoase si o tehnologie dintre cele mai avansate de pe piata, S4 mini s-a dorit a fi un smartphone de dimensiuni mai mici, cu un pret mult mai accesibili si cu o configuratie indeajuns de multumitoare pentru a putea beneficia de functiile, aplicatiile si jocurile disponibile pe un telefon inteligent. Pana la urma, alegerea unuia dintre cele doua telefoane se bazeaza pe preferintele si necesitatile utilizatorului, diferite de la caz la caz.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.