Avata Star Sue, personajul cunoscut de fiecare fetita

star sueAvata Star Sue e un desen animat care e difuzat in Coreea de Sud de peste doi ani. La inceput copii de acolo nu au fost impresionati de el, dar pe masura ce timpul a trecut, publicul s-a tot marit, showul fiind propulsat in topul celor mai populare. Cum acest lucru reprezinta intodeauna o oportunitate excelenta de marketing, creatorii serialului au incercat sa extinda popularitatea lui Sue si in mediul virtual. Erau urmarite doua obiective prin aceasta decizie: in primul rand, veniturile trebuiau sa creasca, iar in al doilea rand, Sue urma sa fie cunoscuta si la nivel global, si nu numai in Koreea. Printr-o strategie foarte bine pusa la punct, s-a reusit indeplinirea ambelor obiective. Cei drept, intreg procesul a durat cativa ani buni, dar noi vorbim aici doar de rezultate finale.

Asadar, jocurile sue noi deveneau din ce in ce mai cunoscute, ramanand si astazi printre preferatele fetitelor din intreaga lume. Daca nu ne crezi, atunci du-te la orice fetita de gradinita si intreab-o daca a auzit de Sue. Aproape sigur vei primi un raspuns pozitiv. In Avatar Star Sue exista mai multe personaje, pe langa cel principal reprezentat de Sue, care e o fetita ce are par roz, si care devine o mare celebritate datorita vocii ei, pe care o obtine dupa ce primeste un dar magic: o bagheta ce poate fi folosita drept microfon.

Pe langa o voce divina, Sue mai are o gramada de alte talente pe care i le poti descoperi fie in serial, fie in jocuri: ea mai poate dansa, mai poate picta, mai poate zbura si asa mai departe. Tu, ca si jucator, vei putea sa te folosesti de aceste talente pentru a indeplini diverse obiective si pentru a face punctaje cat mai mari, care sa ramana in istorie. O sa afli cat de mult poti sa te distrezi doar daca le incerci!

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.