Balerini pentru domnite: culoare si comoditate

baleriniDe cele mai multe ori femeile renunta la eleganta si atituinea data de o pereche de pantofi peep toe in favoarea unei perechi de balerini care sunt mai comozi si accesibili toturor femeilor, cu atat mai mult cu cat programul de peste zi este unul incarcat si presupune deplasari si plimbari prin oras, sau dintr-un colt in altul al biroului.

Pe langa comoditate care este cuvantul de ordine cand vorbim de balerini, ne gandim si la multa culoare si veselie data de acestia; ba mai mult, veselia este data si da acea doza de copilarie pe care o dau aceste obiecte de incaltaminte mici dar indispensabile unei fete. Odata cu renuntatea la tocurile interminabile se pierde eleganta insa nu si feminitatea, pentru ca prin definitie aceste incaltari colorate si simple sunt feminine si combinate cu diverse articole de imbracaminte pot sa dea farmec si atitudine fiecarei aparitii. De exemplu, daca se asorteaza o pereche de balerini colorati cu o tinuta all white formata din rochie sau pantaloni si bluza, pe loc tinuta va fi una vesela si copilareasca. Pe cand, daca asortam la aceiasi tinuta o pereche de balerini albi cu toculet, pe loc tinuta noastra va fi una eleganta si poate fi purtata in cu totul si cu totul alte ocazii.

Specialistii recomanda ca in garderoba unei femeie sa existe cat mai multe perechi de balerini, astfel incat sa nu intervina monotonia si fiecare tinuta si iesire sa poate fi accesorizata si personalizata de pe masura. Tot ei, recomanda achizitionarea incalarilor nu foarte scumpe, decat daca sunt piese clasice care se vor purta mereu si la care nu o sa renuntati decat in cazul in care se strica. In acest sens, alegti sa va achizitionati balerini ieftini dar confectionati din materiale de calitate. Daca alegeti sa purtati balerini din  material textil sau inlocuitor de piele eveti grijsa sa ii curatati des; balerinii din piele intoarsa necesita un plus de ingrijire cu produse speciale si curatare dupa fiecare purtare pentru a ii pastra timp indelungat  in conditii bune.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.