Barbatii fashion – ceasul, accesoriu cu stil

ceasuri barbatestiPrintre elementele care ajuta un barbat sa isi defineasca stilul personal, se regaseste ca element central ceasul. Spre deosebire de alte elemente, cum ar fi butoni sau batiste, ceasul este printre putinele accesorii (chiar bijuterii) pe care barbatii le adopta in tinutele lor de zi cu zi sau la evenimente speciale.

Un barbat elegant stie ca ceasul si purtatarea acestuia cu stil completeaza tinuta, dar pentru asta este foarte important ca in momentul achizitiei fiecare sa se gandeasca la ce bijuterii mai are acasa, cu ce si in ce situatii ar putea fi asortat. Un simplu exemplu: daca bijuteriile de acasa (butoni, inele) sunt argintate, automat ceasul ar trebui sa fie din acelasi material pentru a nu cadea in penibil. Un al doilea aspect foarte important este constitutia barbatului: pentru un barbat mic de statura, cu incheieturi mici este neaparat necesar sa poarte un ceas de dimensiune mica iar cei cu constitutie atletica, pot alege fara nici o problema ceasuri mari, voluminoase. Metalul din care care este realizat ceasul este iar foarte important, iar pentru asta, doritorii pot consulta gama de ceasuri de mana Tissot, acest producator avand o gama foarte bogata de ceasuri din aur, argint, otel inoxidabil sau platina.

Cureaua ceasului este foarte importanta in alegerea acestuia, dar mai ales in asortarea lui la tinutele de zi cu zi; astfel specialistii in stil personal recomanda achizitionarea a 2-3 ceasuri de calitate si a mai multor curele de schimb, pentru ca astfel efectul poate fi multiplu si un singur ceas va fi mai usor de asortat. Cu multa imaginatie cu bun gust, o curea poate crea un efect mai fashion decat ceasul in sine; de retinut ca se poarta si sunt foarte apreciate curelele cusute cu ata intr-o curea constrastanta.

Daca vorbim de cele 3 ceasuri de calitate care ar trebui sa exista in colectia unui barbat, ne referim la ceasul elegant, ceasul casual si ceasul sport. In cazul de fata, modele de ceasuri Tissot barbatesti pot sta ca punct de plecare in decizia de cumparare, pentru ca fiecare din cele 3 modele isi gaseste un reprezentant care poate face parte din colectia unui barbat. Ceasul elegant de exemplu, ar fi ideal sa fie analog pentru a completa un costum elegant accesorizat cu butoni si batista; ceasul casual poate fi atat analog cat si digital dar sa fie caracterizat de curea de piele sau metalica si sa fie masiv. Ceasul sport in schimb trebuie sa fie rezistent la impact, la apa si sa aiba cronomentru pentru a iti fi de real ajutor.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.