Barbatii si moda

barbatii si modaDe multe ori, daca spui ca moda se prinde de barbati, e ca si cum ai spune ca nuca se prinde de perete. Nu glumesc, insa aceasta poate fi de multe ori, una din marile probleme ale barbatilor. Deasemenea, nici sa jignesc nu vreau. Nu toti barbatii sunt in aceasta situatie, intradevar insa problema este mai pregnanta la barbati decat la femei. Femeile vor avea mereu grija de tinuta lor si eventual, si de cea a unui barbat. Nu e gresita expresia care spune ca “In spatele unui barbat puternic, sta o femeie puternica.

De multe ori, felul in care te imbraci, poate sa te eticheteze in “ochii societatii”. Spun ochii societatii, pentru a ma putea referi pe larg la tot ce inseamna mediile sociale. Modul in care te imbraci ti-ar putea influenta un examen, un interviu de exemplu. Modul in care te imbraci, ar putea sa te faca o persoana respectabila la servici sau din contra. De aceea, ai face bine daca esti barbat, sa iei aminte la greselile pe care le voi enumera si sa nu cumva sa le faci si tu. Asta daca vrei sa-ti fie bine.

Daca vorbim de camasi barbati, vorbim de multe ori de greseala de a purta pe ele micul dejun sau pranzul. Niciodata nu e prea tarziu sa schimbi o camasa. Daca ai luat o gustare dimineata cu camasa pe tine si din greseala ai scapat ceva pe ea, nu incerca sa cureti. Schimb-o inainte de a te face de ras in fata colegilor, subalternilor etc.

Vorbim in continuare de pantofi, tenisi si tot ce tine de incaltaminte. Spun doar atat: 10 minute nu moare nimeni daca voi puneti mana si va cremuiti/lustruiti/periati papucii pe care ii puneti in picioare. Nici voi nu veti muri, credeti-ma pe cuvant.

Nu in ultimul rand, vreau sa vorbesc de o greseala facuta cand vine vorba de blugi barbati, pantoloni si asa mai departe. Nu aveti nici un motiv, dar nici unul, sa purtati asemenea piese de imbracaminte fie prea scurte, fie prea lungi. Tineti minte: Pantalonul trebuie sa fie exact pana la nivelul gleznei. Atat!

La fel si femeile trebuie sa acorde o atentie aparte la cu ce se imbraca, si alegere unei rochii de seara poate fi o adevarata aventura.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.