Baterii auto Bosch pentru noul sezon

Chiar daca abia am intrat de cateva zile in al treilea trimestru al acestui an, nu este prea devreme pentru a vorbi de pregatirea auto pentru sezonul rece. Amanarea nu a fost niciodata de folos vreunui sofer, asa ca ne putem gandi de pe acum la modul in care temperaturile reduse vor afecta masinile noastre si vor solicita implicit noi baterii auto.

 

Daca e vorba de acumulatori auto, observam oferta variata care ne bombardeaza. E important insa sa alegem ceva de calitate, de ultima tehnologie, recent produs. Spre exemplu, gama complet noua de baterii auto Bosch este realizata intr-un asemenea mod incat sa vina in intampinarea cerintelor clientilor. Gama contine trei categorii de acumulatori – S3 – S4 – S5 – ce sunt acum disponibile cu o noua tehnologie. Grila pozitiva, de o calitate superioara celor anterioare, garanteaza un randament mai sporit si o fiabilitate ridicata.

baterii-auto-bosch

Aceasta tehnologie a grilelor stantate ofera acumulatorului auto performante si calitate net superioare in comparatie cu metodele clasice de productie. Cum se realizeaza? Utilizand un proces de stantare patentat, unic – o inovatie deosebita pentru Bosch, care se mentine astfel in topul pietei de profil.

Celelalte avantaje ale noii tehnologii trebuie de asemenea amintite – conducatorii auto se vor bucura de aceste beneficii chiar de la pornire: durata de viata este prelungita prin reducerea coroziunii grilei; puterea este asigurata la pornire datorita utilizarii acestei grile cu rezistenta hidraulica redusa; alimentarea cu energie este mai stabila decat pana acum.

Grila are o importanta deosebita în ceea ce priveste puterea si fiabilitatea acumulatorului. De aceasta depinde obtinerea unui flux optim de curent. Fata de tehnologia conventionala, s-a pornit de la urmatoarele avantaje: un cadru rigid al grilei – grila executata prin stantare; structura optima a grilei; grila proiectata pentru flux optim. Fiecare dintre aceste aspecte determina o serie intreaga de modificari in modul in care o baterie Bosch va functiona de acum. Garantia pentru astfel de baterii auto, este de 24 de luni.

Magazinul online www.e-acumulatori.ro pune la dispozitia celor interesati o gama variata de baterii auto (intre care bosch, varta, rombat, zap, etc) – la preturi accesibile. Afla mai multe despre oferta extinsa de produse varta, bosch, dar si de accesorii ipad, iphone, acumulatori laptop si baterii pentru orice masina, motocicleta (scuter), camion sau ambarcatiune care necesita schimbarea bateriei. Tot pe site vei gasi un Identificator de baterii – care va fi foarte util in a descoperi exact care model de baterie necesita masina ori aparatul tau !

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.