Baza de date Clienti

Orice antreprenor are nevoie pe langa produse si servicii competitive, de clienti carora sa le vanda aceste produse si servicii. In procesul de identificare a partenerilor de afaceri potriviti, este nevoi de baze de date clienti foarte bine puse la punct. Foarte multe firme petrec mult timp si aloca resurse costisitoare pentru identificarea prin diverse metode a clientilor pe care sa-i abordeze pentru a le face o oferta.
Toata lumea are sub o forma sau alta baze de date clienti, monitorizeaza piata, deruleaza procese de verificare actionariat firme, date financiare sau alte informatii relevante pentru a identifica acei clienti care sunt potriviti pentru a le vinde produsele si serviciile, sunt solvabili si au date financiare bune.
Aceste informatii se gasesc in diferite surse, de la cautare pe internet, in cataloage si directoare de firme, pana la Ministerul Finantelor. Acum oricine doreste sa ruleze o verificare de actionariat firme, sa stranga informatii despre adresele, domeniile de activitate si situatia financiara a companiilor cu care doreste sa colaboreze, poate accesa imediat cele mai complete baze de date clienti din Romania, pe portalul ListaFirme®.
Fie ca optati pentru un abonament online sau pentru variantele Profesional sau Gold ale CD-ului ListaFirme® , puteti testa gratuit solutia pentru a remarca imediat avantajele numeroase pe care vi le ofera, indiferent ce actiuni de promovare doriti sa derulati.
Impartirea pe judete, orase, topuri cifre de afaceri, filtre si rapoarte, verificare actionariat firme, situatii financiare, etc. – toate acestea si multe alte informatii va sunt disponibile intr-o interfata ce cuprinde peste 600.000 de companii active din Romania, toate acestea fiind printre potentialii dumneavoastra clienti. Renuntati la alocarea de timp suplimentar personalului dumneavoastra care sa faca cercetari de piata si alocati mai mult efort pentru productie, deoarece prin accesarea unui numar atat de mare de clienti este imposibil ca oferta dumneavoastra sa nu fie acum apreciata macar de un numar semnificativ de cumparatori persoane juridice.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.