Beneficii

Beneficiile obtinute prin publicarea de articole in directorul de articole coment.ro:

Iti maresti veniturile

Datorita faptului ca ai posibilitatea sa inserez un baner oferit de google adsense la sfarsitul articolului, iar daca scopul articolului este sa vinzi produse sau servicii, publicarea de articole pe coment.ro iti va aduce venituri suplimentare.

Dezvolti un brand personal puternic

Fiecare din articolele publicate in directorul de articole Coment.ro ajuta un pic la construirea si intarirea brandului tau personal, la dezvoltarea afacerii tale si in timp poti dobandi statutul de expert in domeniul tau de experienta. Acest lucru asociaza si intareste in mintea clientilor sau potentialilor tai clienti, ca esti un profesionist in ceea ce poti tu sa faci pentru ei.

Creste credibilitatea si  notorietatea personala si a afacerii tale

Publicarea de articole in Coment.ro precum si in alte directoare de articole cu notorietate creste aduce un plus de credibilitate si genereaza incredere in randul cititorilor pe care ii poti atrage astfel ca clienti. Pentru persoanele care lucreaza in vanzari sau marketing, publicarea de articole este un excelent mod de comunicare si promovare, aducand produsele sau serviciile, in fata potentialilor clienti. Si webmasterii au de castigat prin publicarea de articole, datorita faptului ca pot insera link-uri in articole cresc notorietatea propriului site in motoarele de cautare si atrag in mod direct vizitatori pe propriul site

Mai mult trafic pentru site-ul tau

Editorii cauta in permanenta articole originale si de calitate pentru a le publica pe site-urile de continut sau de nisa sau in buletinele informative trimise pe email, ei pot preluat articolele de pe acest director cu conditia sa pastreze link-urile din interiorul articolelor sau sa puna link catre sursa articolului.

Vei beneficia de traficul generat de persoanele care cauta prin intermediul motoarelor de cautare diverse informatii, pe care le vor gasi in cadrul articolelor publicate pe Coment.ro. Datorita faptului ca directorul de articole Coment.ro are o autoritate mai mare, articolele publicate aici au sanse mai mari sa apara in primele pagini ale motoarelor de cautare. Atunci cand articolul scris de tine este ales pentru republicare de catre un editor pe website-ul sau tu vei primi in schimb o noua sursa de trafic pe site-ul tau din partea membrilor si cititorilor sai ce pot da click pe linkurile incluse de tine in articol.

Afisarea articolelor tale catre mii de vizitatori zilnici ai Coment.ro

Articolele tale au sansa sa fie vazute de mii de vizitatori ce viziteaza site-ul nostru! Noi lucram facem eforturi permanente pentru a aduce mai multi vizitatori pe site si pentru a crea o experienta pozitiva in randul vizitatorilor Coment.ro.

Reclama gratuita

Publicarea articolelor in directorul de articole coment.ro este gratuita.  In interiorul articolelor poti pune un baner, un link si date de contact.

Publicitate mai eficienta decat varianta traditionala

Intr-un articol poti pune informatii si experiente complexe care pot ajuta potentialii clienti sa ia decizia cumpararii inca dinainte de a vizita site-ul tau.

Prmovarea prin articole inlocuieste un agent de vanzari

Oferirea de informatii complexe clientilor potentiali prin articolele publicate pe coment.ro, faci de fapt o activitate de pre-vanzare catre clienti, fara sa ai nevoie de un agent de vanzari care sa dea telefoane, sa scrie email-uri. Asa gasesti clienti care sunt in cautarea exact a tipului de produse sau servicii pe care tu le vinzi. Potentialul cumparator ajunge sa citeasca articolele publicate de tine pe Coment.ro si acum depinde doar de tine, prin calitatea articolelor publicate, sa il convingi sa dea clik catre site-ul tau si sa cumpere.

Gaseste clienti carora nu li te-ai adresat inainte

Fiecare articol pe care il trimiti spre publicare catre Coment.ro este similar cu a intinde o “plasa” mai larga pentru a “prinde” noi clienti si ati creste traficul pe site, clienti pe care nu i-ai fi gasit niciodata in alt fel.

Tratuit trafic pentru multi ani

Cu mici exceptii, articolele publicate in Coment.ro vor ramane multi ani active, aducand continuu noi clienti. Pe langa asta, editorii care vor prelua articolele tale pentru republicare le vor afisa impreuna pe site-urile lor cu link-urile catre site-ul tau pentru alti multi ani. Asta inseamna ca ai multiple surse de trafic pentru site pentru o lunga perioada de timp.

Creaza un cont GRATUIT acum