Beneficiile importante cu rulouri exterioare

Fie ca tocmai v-ati cumparat o casa facand un credit imobiliar sau ati economisit de multa vreme pentru a face modificari in casa pe care o aveti, orice investitie care implica locuinta se ridica de cele mai multe ori la sume importante. Daca ati ales deja cele mai moderne finisaje, cu o calitate superioara, iar acum va ganditi la echiparea cu instalatii de climatizare si incalzire, cea mai importanta recomandare pe care o fac expertii in domeniu este sa luati in considerare suficient de serios varianta instalarii si a unor sisteme de umbrire cu rulouri exterioare.

Daca platim foarte mult in fiecare luna pentru electricitate si gaze, exista o forma de energie care ne parvine gratuit si pe care, daca reusim sa o controlam corespunzator, o putem folosi in avantajul nostru economisind enorm. Este vorba despre energia solara. Daca vara aceasta provoaca incalzirea excesiva a spatiilor de locuit si nu numai, astfel creand necesitatea folosirii aproape continue a sistemelor de climatizare, adaugand un strat de protectie peste partile vitrate ale ferestre, sub forma de umbrire a acestora, in exterior, vom anula efectul de sera care se produce in spatele geamurilor, iar camerele vor fi portejate si isi vor pastra o temperatura constanta pe tot parcursul zilei. Iarna, pentru a tine caldura in interior sau a acumula caldura in mod pasiv de la soare, putem strange rulourile pentru a beneficia de efectul care era nedorit vara, dar acum extrem de util in sezonul rece, sau daca bate vantul spre fatada locuintei, putem inchide rulourile pentru a proteja ferestrele de orice pierderi de caldura. De orice natura ar fi izolarea termica, in favoarea sau impotriva caldurii, ea este realizata la nivel optim datorita materialului de umplutura din spuma poliuretanica termoizolanta al lamelelor din care sunt realizate aceste rulouri. Prin interpunerea unor rulouri exterioare intre fereastra si mediul exterior se reduce la jumatate transferul termic prin zona vitrata a ferestrelor.

Aceste rulouri exterioare sunt realizate din lamele din aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica, si sunt directionate in momenul utilizarii de-a lungul unor ghidaje laterale, se infasoara pe o tija si se ruleaza intr-o caseta care le protejeaza cand nu sunt folosite. Toate piesele sunt realizate din aluminiu sau otel, prelucrate prin tehnici care asigura cea mai buna calitate si o functionare impecabila pentru ca orice rulouri ati alege sa nu trebuiasca sa le intretineti, iar actionarea lor sa fie cat mai usoara cu putinta pentru a va bucura de tot confortul.

Produsele din gama de rulouri exterioare pot fi comandate in orice culoare si pentru ca aluminiul este colorat prin eloxare, suprafata va fi deosebit de rezistenta si nu se va decolora din cauza razelor ultra-violete. Carcasele pot fi comandate special pentru a include si o plasa impotriva insectelor astfel incat rezolvarea sistemului sa fie cat mai discreta si eleganta si sa genereze un design placut al fatadei.

Pentru protectie impotriva hotilor puteti dota rulourile cu accesorii suplimentare precum zavoare, yala, motor cu buton sau telecomanda pentru a avea control total asupra actionarii inchiderii lor.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.