Beneficiile uleiurilor vegetale pentru frumusetea ta

Uleiurile vegetale au numeroase beneficii pentru frumuseteata, fiind folosite cu succes in lupta contra celulitei, a parului degradat, a unghiilor deteriorate, dar si in alte zone cu probleme ale corpului.

Este important de precizat ca aceste uleiuri sunt diferite de cele esentiale si au proprietati distincte. Iata care sunt cele mai importante uleiuri vegetale pentru mentinerea frumusetii si beneficiile lor!

Pielea este insa organul care are cel mai mult de beneficiat de pe urma extractelor de uleiuri vegetale. Au rolul de a o hidrata, de a-i oferi suplete si elasticitate si de a combate celulita, unul dintre cosmarurile frumusetii oricarei femei.

Armelle.ro iti ofera o gama variata de produse cosmetice cu uleiuri vegetale, majoritatea lor fiind indreptata spre ingrijirea pielii, prin redareaunui aspect stralucitor si catifelat. Insa proprietatile lor de infrumusetare si ingrijire nu se opresc doar la nivelul pielii.

De exemplu, uleiul de argan (54 lei), produs de Cosmo Naturel si distribuit de Armelle, este un adevarat remediu cosmetic, dovedindu-si utilitatea nu doar in lupta contra imbatranirii pielii. Isi aduce aportul si in ingrijirea parului, unghiilor si in tratarea diverselor afectiuni care-ti umbresc frumusetea.

Uleiurile vegetale au proprietati calmante atunci cand pielea este obosita, asa cum face si uleiul de onagru (64 lei), dar pot oferi, pe langa efectul antiaging, si o protectie solara eficienta impotriva razelor ultraviolete, asa cum face uleiul de susan (24 lei).

Armelle.ro este un magazin online care a devenit rapid un brand de incredere pentru produse cosmetice bio. Este un distribuitor exclusiv al produselor de ingrijire Bio Laboratoire Gravier si Reve de Provence din Franta. Armelle nu are concurenta cand vine vorba de siguranta, calitate, oferte si promotii pentru toate tipurile de produse pentru frumusete, 100% naturale.

 

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.