Bijuterii handmade din pietre semipretioase si perle online

Firma noastra va pune la dispozitie o gama larga de produse confectionate din pietre semipretioase, pornind de la bratari, cercei, coliere si ajungand la medalioane ce pot fi purtate cu mare incredere punandu-va cu adevarat in evidenta personalitatea si atitudea dumneavoastra naturala .Iata cateva dintre pietrele semipretioase oferite : Coral , Ochi de tigru , perle de cultura, piatra lunii, piatra soarelui ,Turcoaz, etc.

Bijuteriile sunt puse cu adevarat in valoare in momentul in care acestea sunt facute manual si din pietre 100% nefalsificate.

Numarul domnisoarelor si doamnelor ce au intrat in posesia ofertelor noastre, s-au declarat a fi foarte multumite de serviciile prestate; de asemenea numarul domnilor ce au achizitionat de la noi bijuterii pe gustul fiecaruia, s-au declarat a fi foarte fericiti intrucat surpriza facuta celor dragi a fost una de neuitat.

De asemeanea fiind elemente naturale trebuie ingrijite cu atentie atat pietrele semipretioase cat si perlele de cultura , pentru a va putea bucura de ele pe timp indelungat. Foarte pe scurt feriti-le de detergent , parfum, creme sau alte substante chimice.

Conform studiilor, pietrele semipretioase au efecte benefice asupra organismului uman , actionand chiar si asupra phihicului, intrucat fiecarei zodii ii corespunde o serie de pietre semipretioase care sa confere comfortul mult dorit. Majoritatea persoanelor aleg dupa aspect, ignorand total ceea ce ii reprezinta cu adevarat. Din acest motiv va putem ajuta foarte mult in alegerea dumneavoastra.

Pentru a va convinge de cele spuse mai sus puteti sa ne faceti o vizita la standurile noastre , intrucat suntem prezenti in Bucuresti in mai multe zone ; acestea dar si perioadele sunt inscrise intr-un tabel .

Aveti ocazia de a va convinge de aceste lucruri aruncand o privire asupra gamei noastre de bijuterii facute din pietre semipretioase, de asemenea perlele naturale sunt foarte des alese pentru a va satisface placerea ca prin purtarea acestora sa capatati mai mult curaj cand interactionati cu cei din jur.
Site-ul nostru va sta la dispozitie pentru a va convinge de aceste lucruri : http://www.bijouxmania.ro

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.