Bijuterii pentru femei rafinate

Femeile arata cu adevarat bine, daca se simt bine in pielea lor si cand vor purta hainele potrivite, cu accesoriile potrivite. Cand vine vorba despre accesoriile cele mai adorate, bijuteriile sunt pe primul loc, deoarece ofera clasa tinutelor.

Cerceii sunt indispensabile pentru femei, fiindca pun in valoare tinuta si coafura. Cerceii mici, cu perle sau cu pietre, sunt potrivite pentru tinute casual dar si la cele elegante, in timp ce cerceii lungi sunt recomandate pentru ocazii mai speciale si la rochii decoltate, asimetrice sau fara spate. Inelele sunt importante pentru femei, mai ales daca sunt primite de la persoane dragi. Daca insa doriti sa fiti in pas cu moda, trebuie sa investiti in mai multe inele, care sa intregeasca tinutele. Puteti sa alegeti dintre inele pretioase cu diamante sau pietre, sau dintre inele ieftine, in stil vintage sau chiar din plastic, in cazul tinutelor lejere.

Inele speciale pentru femei deosebite

inel argint

inel argint cu labradorit

Inelele sunt bijuterii importante pentru femei si se bucura enorm pentru modelele elegante, care scot din anonimat orice tinuta. Perlele au fost considerate pana acum cateva secole, cele mai valoroase bijuterii. De-a lungul aniilor, perla a devenit simbolul puritatii, astfel este purtata des de catre mirese sau sunt cusute pe rochiile de mireasa. Perlele sunt disponibile in diferite culori, dintre care cele mai des folosite sunt:

alb spre argintiu

  • crem
  • roz
  • auriu
  • gri
  • negru

Femeile cu stil rafinat au nevoie de inele perle, pentru ca pot fi purtate la mai multe ocazii si da dovada de clasa si de bun gust. Un inel impodobit cu o perla, este de ajuns sa oferiti o noua imagine si un aer mai elegant vestimentatiei.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.