Bijuterii pentru noul sezon

Odata cu venirea noului sezon, tendintele se schimba in cazul hainelor dar si in cazul accesoriilor, in care sunt incluse si bijuteriile. Pentru ca o tinuta sa devina moderna si stilata, nu puteti uita de importanta bijuteriilor.

Incepem cu colierele, in voga sunt cele supradimensionate, care atrag privirile si scot din anonimat tinutele. Dar puteti opta si pentru coliere la baza gatului, in cazul in care purtati un pulover sau o rochie decoltata. Cu ajutorul acestor coliere puteti sa aveti tinute sofisticate dar si moderne. In ceea ce priveste bratarile, aveti la dispozitie o gama larga de modele. Incepand de la cele pretioase si fine, pana la cele masive din lemn sau plastic. Puteti sa decideti in functie de ocazie sau preferinte. Se poarta si in acest an suprapunerile de bratari, astfel puteti sa fiti creativa, ca sa completati tinuta intr-un mod original. Trebuie sa alegeti si metalul. Pentru acest an sunt recomandate mai ales bijuteriile din argint. Puteti sa alegeti dintre bijuterii argint simple sau in forme complicate si cu decoratiuni de pietre, in culori variate.

Cum va alegeti setul de bijuterii?

Accesoriile potrivite si bine alese pot transforma orice tinuta, deoarece detaliile fac diferenta. Cu ajutorul bijuteriilor, chiar si cele mai simple rochiile pot deveni spectaculoase. Alegerea seturilor de bijuterii,  pot avea loc dupa urmatoarele criterii:

  • tinuta
  • ocazie
  • celelalte accesorii

Daca doriti un set, pe care sa il puteti folosi de foarte multe ori, va recomandam sa optati pentru un set bijuterii argint, fiindca bijuteriile din argint sunt universale si pot fi purtate la mai multe tinute si la mai multe ocazii. Aceste bijuterii va ajuta sa fiti eleganta si moderna in aceleasi timp.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.