Blue Dynamic de la Varta – siguranta pentru sezonul rece

baterii-auto-vartaSezonul rece a inceput deja sa isi arate primele semne – temperaturile se apropie de 0 grade, noaptea a crescut, precipitatiile incep sa se prezinte si sub forma solida. Legislatia rutiera prevede ca la venirea ninsorilor, toti participantii din trafic sa echipeze masinile cu anvelope de iarna. Insa aceasta nu este singura masura pe care trebuie sa o luam ca si soferi. Datorita temperaturilor mai mici de dimineata, a perioadei mai scurte in care ne putem folosi de lumina natura, ni se recomanda si verificarea sau inlocuirea acumulatorilor. Bineinteles, cautam o marca de baterii auto care sa ne ofere incredere si siguranta.

Analizand oferta actuala, ne indreptam cel mai adesea spre un allrounder, cu o acoperire mare. Iar daca vorbim de produse ce au succes atat pentru masinile europene cat si pentru cele asiatice, vorbim de noua serie de baterii auto varta denumite Dynamic. Blue Dynamic, caci de aceasta subcategorie vom vorbi, sunt acumulatori destinati autovehiculelor moderne din toate clasele. Tocmai de aceea sunt cele mai vandute produse din aceasta gama, avand o putere experimentata, mereu imbunatatita. Iar pentru cei care sunt la prima inlocuire  a bateriei auto, ni se garanteaza ca valorile electrice ale puterii acestui model corespund celor din echipamentul initial (uneori chiar depasindu-l – spre exemplu, un model cu o capacitate de 95 Ah ofera o siguranta suplimentara chiar si echipamentelor de top).

Exista bineinteles si cateva schimbari tehnice ale acestor baterii care au produs aceste imbunatatiri – aliajul special creat, din calciu-argint reuseste sa asigure un consum foarte redus de apa si face ca intretinerile curente sa fie ceva de domeniul trecutului. Apoi geometria grilei, optimizate, scade sulfatarea si mareste considerabil preluarea curentului si fluxul acestuia. Nu in ultimul rand capacul, reconstruit, protejeaza impotriva scurgerii acidului si ajuta la o trecere recomandata a gazului. Sa nu uitam nici noile retusari estetice, atractive, manerul rezistent – toate dezvoltate pentru o manipulare mai usoara.

Acest produs e disponibil in varianta cu borne normale, la o greutate de 14.5 Kg – beneficiind de 24 de luni si poate fi comandat online prin E-acumulatori.ro, la un pret mai mult decat accesibil. Asadar, o iarna usoara si fara griji !

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.