Botez cu ursitoare

ursitoare la botezAcum cateva luni am cand mi-am botezat copilul, m-am gandit ca ar fi frumos sa chem la botez si 3 ursitoare, deoarece cu ceva timp in urma am fost la un botez si la acel botez a fost anagajata si o trupa de ursitoare, mie mi-a placut foarte mult acel spectacol si am hotarat ca si la botezul copilului meu sa chem ursitoarele si nu am regretat deloc.

Ursitoarele au menirea in traditia populara de a meni pruncului viitorul, dar sa nu va asteptati ca acele ursitoare ce vin la botez cu un spectacol sa influenteze profund destinul copilului. Din ce stiu eu cea mai puternica menire data unui prunc este cea data de mama in orele imediat dupa nastere, apoi tatal cand vede prima oara copilul, precum si alte persoane ce au forta interioara si nu ursitoarele ce vin la botez ca simple actrite, multe fara nici o pregatire spirituala.

Noi ca parinti ne-am luat in serios rolul de ursitoare la nasterea copilului nostru si am menit copilului cele cuvenite,  datorita faptuli ca gandurile celor ce intra in contact cu copilul in primele 40 de zile pot influenta destinul acestuia, probabil este recomandat in popor ca pana la botez mama si pruncul sa primeasca cat mai putine vizite.

Daca ai de botezat un copil eu iti recomanda cu drag sa aduci ursitoare la botez si nu vei regreta nici o clipa, dar inainte de a te decide care echipa de ursitoare vor veni la tine, cere sa vezi si o prezentare sub forma de film iar daca se poate chiar si live cu spectacolul dat de ursitoare la botez.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.