Botez Sibiu – Un Moment Important Atat Pentru Parinti Cat Si Pentru Copil

Chiar daca amploarea unui astfel de eveniment , nu ajunge la nivelul unei nunti, botezul a devenit in prezent un lucru important pentru parinti. Astfel ca alegerea unui restaurant sau a unui local pentru un botez este necesara.

Pentru organizare unui botez Sibiu aveti o multime de variante. Sibiul este un oras care dispune de foarte multe restaurante pentru toate bugetele si toate gusturile.

Iata cateva restaurante care va pot impresiona atunci cand vine vorba de organizare unui botez:

1. Restaurantul Bliss – este unul dintre cele mai frumoase restaurante din Sibiu care si-a deschis portile in anul 2010. Intr-o perioada relativ scurta  a reusit sa organizeze un numar mare de evenimente; nunti, zile de nastere, petreceri corporate, revelion. Restaurantul Bliss reuseste sa imbine traditia cu modernul, si sa faca oaspetii sa se simta in familie.

Sala are o capacitate de 200 de locuri potrivit atat pentru organizarea unui eveniment de amploare mare cat si a unui botez.

2. Restaurantul Majestic face parte din categoria restaurante Sibiu care organizeaza evenimente. Situat pe Str. distributiei nr. 32 pune la dispozitia clientilor sai toate cele necesare pentru organizarea unui eveniment cum este botezul.

ursitoare la botezRestaurantul isi doreste sa creeze un mediu festiv confortabil, spatios si ordonat. Aici veti avea parte de toata asistenta personalului. Pentru a face o atmosfera mai placuta recomandam sa chemati si cateva ursitoare, ce vor ursi pruncului la fel ca in povesti, o varianta fiind sa invitati cele 4 ursitoare de la zanesiursitoare.ro

3.  Restaurant Ana – apartine Hotelului Ana si reuseste sa organizeze printre cele mai frumoase botezuri din Sibiu. Cu un personal experimentat, restaurantul va poate asigura  calitatea serviciilor. Restaurantul este localizat la intrarea in Sibiu dinspre aeroport.

Acestea sunt doar cateva din variantele din care puteti alege pentru a va organiza un botez Sibiu minunat. Sibiul mai dispune de foarte multe restaurante unde puteti sa organizati un astfel de eveniment.

Cateva detalii despre ceea ce aveti nevoie pentru un botez Sibiu:

Decoratiuni botez – aceste pachete au de obicei la baza culori pastelate, vesele pentru a crea o atmosfera placuta. Aici sunt incluse baloanele, care trebuie sa fie colorate si pot avea diferite inscriptii cum ar fi “ La Multi Ani”, “ Bine ai venit pe lume”, etc.

Lumanari – fac parte din ritualul de crestinare al copilului, si trebuie sa stea aprinse pe toata perioada slujbei.

Invitatii – de obicei acestea anunta venirea pe lume a unui nou suflet, motiv de fericire ce necesita o petrecere pe masura.

Meniuri – acestea sunt stabilite de dumneavoastra, si nu trebuie sa contina atat de multe feluri de mancare ca si in cazul unei nunti.

Ursitoare –  sunt tot mai des utilizate. Aparitia celor trei ursitoare la un botez este un moment apreciat de toata lumea, si interesant.

Marturii – sunt cele mai potrivite pentru a multumi invitatilor ca v-au fost alaturi la un eveniment  atat de important pentru dumneavoastra si copil.

Avand toate aceste detalii stabilite si locatia perfecta pentru acest eveniment, veti avea parte de un botez Sibiu minunat si niste amintiri frumoase  pentru toata viata.

Lasa un comentariu

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.